TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cineplexx повторно ги отвора киносалите!

Факултети - 23.09.2020

Почитувани посетители! Cineplexx повторно ги отвора киносалите! Со последната одлука на Владата, Cineplexx почнува со работа на 24.9.2020 година. Предложените протоколи за организирање настани од страна на Комисијата за заразни болести, а прифатени ...

3Д киното во Битола подготвено да стартува со работа

Сител - 23.09.2020

Од октомври ќе започне со работа 3Д киното во големата сала на Центарот за култура Битола кое изминатиов месец функционираше како летно кино со ограничен број на посетители и репертоар. Но освен киното кое ќе функционира со 30% од капацитетот ...

Cineplexx повторно ги отвора кино салите!

Точка - 23.09.2020

Со последната одлука на Владата, Cineplexx почнува со работа на 24.9.2020 година. Предложените протоколи за организирање на настани од страна на Комисијата за заразни болести а прифатени од страна на Владата, Cineplexx ги имплементираше во ...