TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје не отстапува од намерата да ги ослободи тротоарите за пешаците и за велосипедистите

Либертас - 12.07.2018

Денеска заедниците на станари на зградите број 45 и 47 на булеварот Партизански одреди најавија протест со блокирање на булеварот. Причина за протестот е поставувањето на столпчиња каде што овие станари досега непрописно ги паркираа сопствените ...

Град Скопје нема да ги отстрани столпчињата на тротоарите во Карпош за што граѓаните најавија протест

Макфакс - 12.07.2018

Заедниците на станари на зградите број 45 и 47 на булеварот Партизански одреди во општина Карпош за денеска најавија протест со блокирање на булеварот поради поставувањето столпчиња на тротоарите од страна на Град Скопје.

Град Скопје не отстапува од намерата да ги ослободи тротоарите за пешаци и за велосипедисти

Скопје инфо - 12.07.2018

Денеска заедниците на станари на зградите број 45 и 47 на булеварот Партизански одреди најавија протест со блокирање на булеварот. Причина за протестот е поставувањето на столпчиња каде што овие станари досега непрописно ги паркираа сопствените ...

Град Скопје стави столбчиња за да не се паркира на тротоар, граѓаните реагираат

Вечер - 12.07.2018

Денеска заедниците на станари на зградите број 45 и 47 на булеварот “Партизански одреди” најавија протест со блокирање на крстостицата со “Рузвелтова”. Причина за протестот е поставувањето на столпчиња каде што овие станари досега непрописно ги ...

Град Скопје нема да ги отстрани столпчињата на тротоарите на Партизанска за што граѓаните најавија протест

А1 On - 12.07.2018

Заедниците на станари на зградите број 45 и 47 на булеварот „Партизански одреди“ за денеска најавија протест со блокирање на булеварот поради поставувањето столпчиња на тротоарите од страна на Град Скопје.

Протест на станари на „Партизанска“ бидејќи Град Скопје им го огради паркингот

Радио МОФ - 12.07.2018

Денеска заедниците на станари на зградите број 45 и 47 на булеварот Партизански одреди најавија протест со блокирање на булеварот, од 15 до 17 часот. Причина за протестот е поставувањето на столпчиња каде што овие станари досега непрописно ги ...

Шилегов: Бит Пазар денеска, нема да не поколебаат никакви најави за протести

AKO - 12.07.2018

Оваа фотографија од Бит Пазар, со широки и проодни тротоари и булевари, ја постираше градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов. ,,Бит Пазар, Скопје, Чекор по чекор…“ е единствениот коментар на Шилегов за оваа фотографија.