TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре без струја дел од корисниците во Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – ЕВН Македонија утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Каропш.

Утре без струја дел од корисниците во Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош

Канал5 - 30.06.2020

ЕВН Македонија утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош.

Утре без струја дел од корисниците во Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош

А1 On - 30.06.2020

ЕВН Македонија утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Каропш.

Утре без струја дел од корисниците во Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош

МКД - 30.06.2020

ЕВН Македонија утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Каропш.

Утре без струја дел од корисниците во Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош

Бриф - 30.06.2020

ЕВН Македонија утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Каропш.

Утре без струја дел од корисниците во Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош

Frontline - 30.06.2020

ЕВН Македонија утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош.

Утре без струја дел од корисниците во Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош

Скопје инфо - 30.06.2020

ЕВН Македонија утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Каропш.

Пола Скопје утре без струја

Вечер Прес - 30.06.2020

ЕВН Македонија утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Каропш.

Без струја утре ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош

24Инфо - 30.06.2020

ЕВН Македонија за утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош.

Утре без струја дел од корисниците во Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош

MakPress - 30.06.2020

ЕВН Македонија утре планира неколку технички зафати во електро-системот во градот Скопје, поради што без струја ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба, Ѓорче Петров и Каропш.