TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тополчани доби детска градинка

Алфа - 02.10.2013

Во прилепско Тополчани, од денеска дваесет и пет деца ќе можат да посетуваат детска градинка, во адаптираниот простор на Основното училиште „Круме Волнароски“.

Отворена првата рурална градинка во Тополчани

Н.Македонија - 02.10.2013

Првото населено место во прилепско кое доби градинка е Тополчани во која според најавите треба да бидат згрижени над 10 деца. Овој проект на општина Прилеп, поддржан од Министерството за труд и ...

Никна нова градинка во Прилеп

Press24 - 02.10.2013

Денеска македонскиот министер за труд и социјала Диме Спасов и градоначалникот на општина Прилеп, Маријан Ристески отворија нова детска градинка. -Една од формите на којашто активно работевме во ...

Отворена градинка во други просторни услови во с.Тополчани-Прилеп

Нетпрес - 02.10.2013

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов и градоначалникот на Општина Прилеп, Маријан Ристески отворија градинка во други просторни услови во с.Топлочани, Прилеп.

Отворена градинка во адаптирани простории во село Тополчани

Канал5 - 02.10.2013

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на Општина Прилеп Маријан Ристески отворија градинка во адаптирани просторни услови во прилепското село Топлочани.

Отворена градинка во адаптирани простории во село Тополчани

Сител - 02.10.2013

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на Општина Прилеп Маријан Ристески отворија градинка во адаптирани просторни услови во прилепското село Топлочани.

Отворена градинка во други просторни услови во с.Тополчани-Прилеп

Точка - 02.10.2013

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов и градоначалникот на Општина Прилеп, Маријан Ристески отворија градинка во други просторни услови во с.Топлочани, Прилеп.

Нова градинка во Прилеп, грижата за децата е приоритет на МТСП

Курир - 02.10.2013

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов и градоначалникот на општина Прилеп, Маријан Ристески отворија градинка во други просторни услови во с.Топлочани, Прилеп.

Отворена нова градинка во Тополчани

Макфакс - 02.10.2013

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов и градоначалникот на Општина Прилеп, Маријан Ристески отворија градинка во други просторни услови во прилепското село Топлочани.

Отворена градинка во адаптирани простории во Тополчани

Денешен - 02.10.2013

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на Општина Прилеп Маријан Ристески отворија градинка во адаптирани просторни услови во прилепското село Топлочани.