TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еве како да скриете дека сте ја прoчитале пораката на Messenger

Локално - 13.01.2018

Сакате да ги прочитате пораките на Messenger, а да не знаат дека сте ги виделе? Ви треба апликацијата No seen! Таа е беспалтна и не содржи платени сервиси. Овозможува читање на примените пораки на Messenger, а оној што ви ја пратил или грипата не ...

НЕМА ПОВЕЌЕ “SEEN”: Читајте ги пораките слободно, соговорникот нема да го знае тоа

Маркукуле - 13.01.2018

Сакате да ги читате пораките во “месинџер”, а соговорникот да не го знае тоа ? Апликацијата “No seen” е тоа што го барате. “No seen” e ИОС апликација која е бесплатна и не содржи платени сервиси, а овозможува да ги читате примените пораки и ...

НЕМА ПОВЕЌЕ “SEEN”: Читајте ги пораките слободно, соговорникот нема да го знае тоа

Скопје24 - 13.01.2018

Сакате да ги читате пораките во “месинџер”, а соговорникот да не го знае тоа ? Апликацијата “No seen” е тоа што го барате. “No seen” e ИОС апликација која е бесплатна и не содржи платени сервиси, а овозможува да ги читате примените пораки и ...

НЕМА ПОВЕЌЕ “SEEN”: Читајте ги пораките слободно, соговорникот нема да го знае тоа

Бриф - 14.01.2018

Сакате да ги читате пораките во “месинџер”, а соговорникот да не го знае тоа ? Апликацијата “No seen” е тоа што го барате. “No seen” e ИОС апликација која е бесплатна и не содржи платени сервиси, а овозможува да ги читате примените пораки и ...