TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Сител - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Опсервер - 22.01.2021

– Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров: Со преводот на правото на ЕУ на македонски јазик создаваме наследство за иднината на нашите поколенија

Макфакс - 22.01.2021

Со преводот на правото на ЕУ на македонски јазик создаваме наследство за иднината на нашите поколенија, наследство кое значи дека македонскиот јазик ќе стане рамноправен член во семејството на Европската Унија, изјави вицепремиерот задолжен за ...

Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

24Инфо - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Канал5 - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

А1 On - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров: Со преводот на правото на ЕУ на македонски јазик создаваме наследство за иднината на нашите поколенија

Вечер - 22.01.2021

Со преводот на правото на ЕУ на македонски јазик создаваме наследство за иднината на нашите поколенија, наследство кое значи дека македонскиот јазик ќе стане рамноправен член во семејството на Европската Унија, изјави вицепремиерот задолжен за ...

Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

MakPress - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

iPortal - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Press24 - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Свеченост во Владата: Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Слободен Печат - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија (ЕУ) .

Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Либертас - 22.01.2021

– Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

ТВ21 - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Независен - 22.01.2021

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров: Со преводот на правото на ЕУ на македонски јазик создаваме наследство за иднината на нашите поколенија

Точка - 22.01.2021

Со преводот на правото на ЕУ на македонски јазик создаваме наследство за иднината на нашите поколенија, наследство кое значи дека македонскиот јазик ќе стане рамноправен член во семејството на Европската Унија, изјави вицепремиерот задолжен за ...

Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Нова ТВ - 22.01.2021

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Вечер Прес - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Република - 22.01.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ (acquis), како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Вицепремиерот Димитров ја потпиша рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

24 Вести - 22.01.2021

Заменик претседателот на владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша рамковната спогодба за превод на правото на еу како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров ја потпиша рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

PressingTV - 22.01.2021

Заменик претседателот на владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша рамковната спогодба за превод на правото на еу како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров: Потпишана е рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Локално - 22.01.2021

Заменик претседателот на владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша рамковната спогодба за превод на правото на еу како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.

Димитров ја потпиша рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

Алсат-М - 22.01.2021

Заменик претседателот на владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска ја потпиша рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ како еден од најважните предуслови за членство на земјава во Европската Унија.