TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Чавков повеќе од два часа ја давал својата одбрана за крвавиот четврток

Телма - 13.02.2018

Два и пол месеци по апсењето, екс министерот Митко Чавков го посети обвинителството за организиран криминал на распит како осомничен за крвавиот четврток. Чавков вчера повеќе од два часа ја давал својата одбрана пред обвинител, се бранел дека не ...

Чавков повеќе од два часа ја давал својата одбрана за настаните на 27. април во Собрание

Press24 - 13.02.2018

Поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков, вчера повеќе од два часа ја давал својата одбрана пред обвинител, за настаните на 27. април во Собрание, објави Телма. Неговиот адвокат потврди дека распитот е одржан, но дека не поради наредба ...

Чавков два часа му објаснувал на обвинителот дека не сторил ништо

Фокус - 13.02.2018

Два и пол месеци по апсењето, екс министерот Митко Чавков го посети обвинителството за организиран криминал на распит како осомничен за крвавиот четврток. Чавков вчера повеќе од два часа ја давал својата одбрана пред обвинител, се бранел дека не ...

Чавков повеќе од два часа ја давал својата одбрана за настаните на 27 април во Собрание

Република - 13.02.2018

Поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков, вчера повеќе од два часа ја давал својата одбрана пред обвинител, за настаните на 27. април во Собрание, објави Телма. Неговиот адвокат потврди дека распитот е одржан, но дека не поради наредба ...

Чавков два часа му објаснувал на обвинителот дека не сторил ништо

Локално - 13.02.2018

Два и пол месеци по апсењето, екс министерот Митко Чавков го посети обвинителството за организиран криминал на распит како осомничен за крвавиот четврток. Чавков вчера повеќе од два часа ја давал својата одбрана пред обвинител, се бранел дека не ...

Чавков повеќе од два часа ја давал својата одбрана за крвавиот четврток

+инфо - 13.02.2018

Поради наредба на обвинителката подетални информации не смеат да бидат споделени со јавноста. Поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков, вчера повеќе од два часа ја давал својата одбрана пред обвинител, за настаните на 27.

Чавков повеќе од два часа ја давал својата одбрана за настаните на 27 април во Собрание

Вечер - 13.02.2018

Поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков, вчера повеќе од два часа ја давал својата одбрана пред обвинител, за настаните на 27. април во Собрание, објави Телма. Неговиот адвокат потврди дека распитот е одржан, но дека не поради наредба ...