TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје ќе субвенционира занаетчии и дејности во изумирање со по 10.000 денари

Сакам да кажам - 08.08.2022

Град Скопје објави повик за субвенционирање стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање, со цел да се поттикне нивниот развој. За таа цел, во буџетот на Град Скопје се предвидени 500.000 денари, а паричната субвенција по апликант ќе изнесува ...

Град Скопје објави повик за субвенции на стари занаети, може да аплицираат јорганџии, опинчари, грнчари

360 степени - 08.08.2022

Град Скопје објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање. Според огласот на кој може да се аплицира од денеска, право на учество имаат занаетчии кои не добиле буџетски средства од проекти за субвенционирање од ...

Град Скопје: Од денеска започнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети

Канал5 - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. Со цел поттикнување на развојот на традиционалните занаети преку субвенционирањето на стари занаети и занаетчиски дејности во ...

Град Скопје: Почнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање

Нетпрес - 08.08.2022

Од денеска започнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје.

Од денеска започнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот ...

Скопје1 - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. Со цел поттикнување на развојот на традиционалните занаети преку субвенционирањето на стари занаети и занаетчиски дејности во ...

Од денеска започнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во Скопје

24Инфо - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. Со цел поттикнување на развојот на традиционалните занаети преку субвенционирањето на стари занаети и занаетчиски дејности во ...

Град Скопје: Од денеска започнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање ...

Press24 - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. „Со цел поттикнување на развојот на традиционалните занаети преку субвенционирањето на стари занаети и занаетчиски дејности ...

Субвенции од Град Скопје за стари занаети

МКД - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје за што се предвидени 500 илјади денари од Буџетот на Градот, а паричната субвенција изнесува 10.000 денари по апликант.

Од денеска започнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот ...

Бизнис Вести - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. Со цел поттикнување на развојот на традиционалните занаети преку субвенционирањето на стари занаети и занаетчиски дејности во ...

ВИДЕО: Градот Скопје започнува да субвенционира лица кои ќе сакаат да работат како лимари, грнчари, часовничари…

Слободен Печат - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. Право на учество на јавниот повик имаат: Занаетчии кои не добиле буџетски средства од проекти за субвенционирање од Град ...

Град Скопје: По 10.000 денари субвенции за стари занаети пред изумирање

Независен - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. „Со цел поттикнување на развојот на традиционалните занаети преку субвенционирањето на стари занаети и занаетчиски дејности ...

Почнува аплицирањето за субвенционирање стари занаети во Скопје

Опсервер - 08.08.2022

Јорганџија, опинчар, јажар, крзнар, грнчар, шапкар, ковач, лимар, казанџија, копчар, свеќар, венци, сита, саатчија, ракотворби-корпар, ракотворби-изработка на сувенири, домашна ракотворба, изработка на филигран, накит и слични производи, ...

Почнува аплицирањето за субвенционирање стари занаети во Скопје

Бриф - 08.08.2022

Јорганџија, опинчар, јажар, крзнар, грнчар, шапкар, ковач, лимар, казанџија, копчар, свеќар, венци, сита, саатчија, ракотворби-корпар, ракотворби-изработка на сувенири, домашна ракотворба, изработка на филигран, накит и слични производи, ...

Почнува аплицирањето за субвенционирање стари занаети во Скопје

Frontline - 08.08.2022

Јорганџија, опинчар, јажар, крзнар, грнчар, шапкар, ковач, лимар, казанџија, копчар, свеќар, венци, сита, саатчија, ракотворби-корпар, ракотворби-изработка на сувенири, домашна ракотворба, изработка на филигран, накит и слични производи, ...

Започнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање

Локално - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. Со цел поттикнување на развојот на традиционалните занаети преку субвенционирањето на стари занаети и занаетчиски дејности во ...

Добра вест за занаетчиите! Почнува аплицирањето за субвенционирање стари занаети во Скопје

Скопје инфо - 08.08.2022

Јорганџија, опинчар, јажар, крзнар, грнчар, шапкар, ковач, лимар, казанџија, копчар, свеќар, венци, сита, саатчија, ракотворби-корпар, ракотворби-изработка на сувенири, домашна ракотворба, изработка на филигран, накит и слични производи, ...

Почнува аплицирањето за субвенционирање стари занаети во Скопје

Кајгана - 08.08.2022

Јорганџија, опинчар, јажар, крзнар, грнчар, шапкар, ковач, лимар, казанџија, копчар, свеќар, венци, сита, саатчија, ракотворби-корпар, ракотворби-изработка на сувенири, домашна ракотворба, изработка на филигран, накит и слични производи, ...

Од денеска започнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот ...

Курир - 08.08.2022

Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. Со цел поттикнување на развојот на традиционалните занаети преку субвенционирањето на стари занаети и занаетчиски дејности во ...

Град Скопје ќе субвенционира стари занаети во изумирање

Вечер Прес - 08.08.2022

Од денеска започнува аплицирањето за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. Град Скопје, денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот.

Почнува аплицирањето за субвенционирање стари занаети во Скопје

MakPress - 08.08.2022

Јорганџија, опинчар, јажар, крзнар, грнчар, шапкар, ковач, лимар, казанџија, копчар, свеќар, венци, сита, саатчија, ракотворби-корпар, ракотворби-изработка на сувенири, домашна ракотворба, изработка на филигран, накит и слични производи, ...

Град Скопје: Започнува аплицирањето за субвенционирање стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање

Радио МОФ - 08.08.2022

Град Скопје денеска објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање во градот Скопје. Оттаму велат дека преку Програмата за финансирање на проекти за развој на занаетчиството, угостителството и трговијата на Град ...

Град Скопје објави повик за субвенции на стари занаети

Алсат-М - 08.08.2022

Град Скопје објави повик за субвенционирање на стари занаети и занаетчиски дејности во изумирање. Според огласот на кој може да се аплицира од денеска, право на учество имаат занаетчии кои не добиле буџетски средства од проекти за субвенционирање од ...

Почнува пријавувањето за субвенции за стари занаети во Скопје

Република - 08.08.2022

Јорганџија, опинчар, јажар, крзнар, грнчар, шапкар, ковач, лимар, казанџија, копчар, свеќар, венци, сита, саатчија, ракотворби-корпар, ракотворби-изработка на сувенири, домашна ракотворба, изработка на филигран, накит и слични производи, ...

ЗАБОРАВЕНИ ЗАНАЕТИ ЌЕ ДОБИЈАТ СУБВЕНЦИИ Пријавете се ако сте …

+инфо - 08.08.2022

Со повикот се опфатени старите занаети и занаетчиските дејности во изумирање. Субвенциите се во висина од 10.000 денари за што во градскиот буџет се предвидени 500.000 денари преку Програмата за финансирање проекти за развој на занаетчиството, ...