TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

До 3 ноември заостанатите сметки за вода и комунална хигиена ќе се плаќаат без камати

МКД - 11.10.2018

Корисниците на услугите на ЈП Водовод и канализација –Скопје и ЈП Комунална хигиена - Скопје кои имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен), ќе имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Корисниците заостанат долг за потрошена вода и смет ќе можат да платата без камата

Фактор - 11.10.2018

Корисниците на услугите на ЈП Водовод и канализација –Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен), ќе имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

До 3 ноември заостанатите сметки за вода и комунална хигиена ќе се плаќаат без камати

Нетпрес - 11.10.2018

Корисниците на услугите на ЈП Водовод и канализација –Скопје и ЈП Комунална хигиена – Скопје кои имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен), ќе имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанат долг за вода и смет ќе можат да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање

Скопје инфо - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација –Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје ги известуваат граѓаните коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен), дека ќе имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

Локално - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Платете ги заостанати сметки за вода и смет без камата

+инфо - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

Вечер - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

Сител - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација - Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет до 3 ноември ќе можат да ги платат без камата

Либертас - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

ЈП Водовод и канализација - Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ со информација за тие што имаат заостанати сметки

Press24 - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација - Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

Канал5 - 11.10.2018

Можноста да се плати долгот без пресметана камата од страна на корисниците е со определено времетраење во рок од 20 дена, сметано од 15 октомври до 3 ноември 2018 година. ЈП Водовод и канализација - Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје ги ...

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

Стандард - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

А1 On - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

MTM - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација - Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Заостанатиот долг за вода и смет ќе може да се плати без камата

Н.Македонија - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

1tv - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

Денешен - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

Денар - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

Алфа - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Граѓаните кои имаат заостанати сметки за вода и смет ќе можат да ги платат без камата

Кајгана - 11.10.2018

Скопје, 11 октомври 2018 (МИА) - ЈП Водовод и канализација - Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана ...

ЈП Водовод со важна информација за сите граѓани кои имаат заостанат долг

Скопје24 - 11.10.2018

Корисниците на услугите на ЈП Водовод и канализација –Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен), ќе имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Заостанатите сметки за вода и смет ќе можат да се платат без камата до 3. ноември

Макфакс - 11.10.2018

Скопските јавни претпријатија „Водовод и канализација“ и „Комунална хигиена“ ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Заостанатите сметки за вода и смет ќе можат да се платат без камата до 3. ноември

Centar - 11.10.2018

Скопските јавни претпријатија „Водовод и канализација“ и „Комунална хигиена“ ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Долговите за вода и смет ќе може да се платат без камата

Република - 11.10.2018

ЈП Водовод и канализација – Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Заостанатите сметки за вода и смет ќе можат да се платат без камата до 3-ти ноември

Точка - 11.10.2018

Скопските јавни претпријатија „Водовод и канализација“ и „Комунална хигиена“ ги известуваат корисниците коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и редовен) дека имаат можност да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.