TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Паркингот на Средно Водно го искористиле 350 возила

Вечер Прес - 29.06.2020

Паркингот на Средно Водно викендов го искористиле 350 возила, според бројот на испратени СМС пораки, информираат градските власти. Тие потенцираат дека зонското паркирање на паркиралиштата на Средно Водно е воведено за да се овозможи безбедно ...

На улицата „8-ма ударна бригада“ не смее да се паркира

Вечер Прес - 29.06.2020

Општина Центар воведува ред на паркиралиштата на јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“. Како што информираат општинските власти, во согласност со одлуката на Советот на Општина Центар на улицата „8-ма ударна бригада” не е предвидено ...

Паркингот на Водно викендов го искористиле 350 возила

Скопје инфо - 29.06.2020

Како дел од постојаната заложба да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно.

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

МКД - 29.06.2020

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

„Пајакот“ за една недела во Центар подигнал 81 возило

+инфо - 29.06.2020

На 72 возила е поставено механичко средство „блокатор“. За една седмица во Општина Ценатар 153 граѓани добиле казна за непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

ПОЦ: Во текот на една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила на територија на општина Центар

Канал5 - 29.06.2020

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 22.06.

За една недела во Центар „пајакот“ крена 81 возило

24Инфо - 29.06.2020

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 22.06.

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Опсервер - 29.06.2020

Скопје, 29 јуни 2020 () – Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“, во соработка со Сообраќајната ...

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

ММС - 29.06.2020

Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар”, во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

За една недела казнети 153 возила во Општина Центар

Република - 29.06.2020

Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“, во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

Скопје инфо - 29.06.2020

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила

Вечер Прес - 29.06.2020

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ и Општина Центар во соработка со сообраќајната полиција, во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

MakPress - 29.06.2020

Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар”, во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје.

На улицата „8-ма ударна бригада“ не смее да се паркира

Скопје инфо - 30.06.2020

Општина Центар воведува ред на паркиралиштата на јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“. Како што информираат општинските власти, во согласност со одлуката на Советот на Општина Центар, на улицата „8-ма ударна бригада” не е предвидено ...