TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нелоски: Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди

Канал5 - 11.06.2021

Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди. СДСМ е најлошото нешто за нашето Скопје, рече Владимир Нелоски, претседател на Градски комитет на ВМРО-ДПМНЕ.. Ова се само 10 од многуте причини зошто Шилегов и СДСМ се најлошата опција за Скопје: 1.

Нелоски: Шилегов не реши ниту еден од големите проблеми на Скопје и скопјани, најдоброто за нашиот град е Шилегов да си ...

Курир - 11.06.2021

Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди. СДСМ е најлошото нешто за нашето Скопје, рече на прес-конференција Владимир Неловски од ВМРО-ДПМНЕ. -Ова се само 10 од многуте причини зошто Шилегов и СДСМ се најлошата опција за Скопје: 1.

Нелоски: Шилегов не реши ниту еден од големите проблеми на Скопје и скопјани, најдоброто за нашиот град е Шилегов да си ...

24Инфо - 11.06.2021

Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди. СДСМ е најлошото нешто за нашето Скопје. Ова се само 10 од многуте причини зошто Шилегов и СДСМ се најлошата опција за Скопје: 1. Злоупотреба на градските пари.

Нелоски: Шилегов не реши ниту еден од големите проблеми на Скопје, најдобро е Шилегов да си оди

Нетпрес - 11.06.2021

Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди. СДСМ е најлошото нешто за нашето Скопје, рече на прес-конференција Владимир Неловски од ВМРО-ДПМНЕ. -Ова се само 10 од многуте причини зошто Шилегов и СДСМ се најлошата опција за Скопје: 1.

Нелоски: Шилегов не реши ниту еден од големите проблеми на Скопје, напротив, уште повеќе ги искомплицира работите

Press24 - 11.06.2021

Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди. СДСМ е најлошото нешто за нашето Скопје, рече на прес-конференција Владимир Неловски од ВМРО-ДПМНЕ. -Ова се само 10 од многуте причини зошто Шилегов и СДСМ се најлошата опција за Скопје: 1.

Нелоски: Шилегов не реши ниту еден од големите проблеми на Скопје и скопјани, најдоброто за нашиот град е Шилегов да си ...

Република - 11.06.2021

Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди. СДСМ е најлошото нешто за нашето Скопје, рече на прес-конференција Владимир Неловски од ВМРО-ДПМНЕ. -Ова се само 10 од многуте причини зошто Шилегов и СДСМ се најлошата опција за Скопје: 1.

Нелоски: Шилегов не реши ниту еден од големите проблеми на Скопје и скопјани, најдоброто за нашиот град е Шилегов да си ...

MakPress - 11.06.2021

Почитувани, Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди. СДСМ е најлошото нешто за нашето Скопје. Ова се само 10 од многуте причини зошто Шилегов и СДСМ се најлошата опција за Скопје: 1. Злоупотреба на градските пари.

(ВИДЕО) Нелоски: Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди, СДСМ е најлошото нешто за нашето Скопје

Lider - 11.06.2021

Неловски наведува 10 од многуте причини зошто Шилегов и СДСМ се најлошата опција за Скопје Најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди. СДСМ е најлошото нешто за нашето Скопје, рече на прес-конференција Владимир Неловски од ВМРО-ДПМНЕ.