TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја утре повеќе делови на Скопје

Слободен Печат - 29.10.2020

Поради технички зафат во дистрибутивна електро мрежа без електрична енергија утре ќе бидат повеќе делови на Скопје, соопштуваат од РЦУК – Скопје. Од 08:30 часот до 13:00 часот без струја ќе бидат корисниците од ул. Ѓорѓи Пулевски бр. 11 и ул.

Утре без струја неколку делови од Центар, Кисела Вода и Бутел

Курир - 29.10.2020

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 30.10.2020 година (петок) без електрична енергија ќе останат: Од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од ул. Ѓорѓи Пулевски бр. 11, ул. Орце Николов бр. 137 и 139 (опш.

Утре без струја неколку делови од Центар, Кисела Вода и Бутел

Нетпрес - 29.10.2020

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 30.10.2020 година (петок) без електрична енергија ќе останат: Од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од ул. Ѓорѓи Пулевски бр. 11, ул. Орце Николов бр. 137 и 139 (опш.

Утре без струја повеќе делови на Скопје

Канал5 - 29.10.2020

Поради технички зафат во дистрибутивна електро мрежа без електрична енергија утре ќе бидат повеќе делови на Скопје, соопштуваат од РЦУК – Скопје. Од 08:30 часот до 13:00 часот без струја ќе бидат корисниците од ул. Ѓорѓи Пулевски бр. 11 и ул.

Утре без струја неколку делови од Центар, Кисела Вода и Бутел

Скопје инфо - 29.10.2020

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 30.10.2020 година (петок) без електрична енергија ќе останат: Од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од ул. Ѓорѓи Пулевски бр. 11, ул. Орце Николов бр. 137 и 139 (опш.