TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Луксузен стан на врв од зграда на Флорида од 21 милион долари

Либертас - 13.01.2021

Стан, што зафаќа цел кат од кулата „Риц-Карлтон резиденции“ во Мајами, Флорида, САД, чини 21 милион долари и е навистина фантастично, луксузно место за живеење. Таканаречениот „пентхаус“ се наоѓа на претпоследниот кат на кулата, а неговата површина ...

Луксузен стан на врв од зграда на Флорида од 21 милион долари

Опсервер - 13.01.2021

– Стан, што зафаќа цел кат од кулата „Риц-Карлтон резиденции“ во Мајами, Флорида, САД, чини 21 милион долари и е навистина фантастично, луксузно место за живеење. Таканаречениот „пентхаус“ се наоѓа на претпоследниот кат на кулата, а неговата ...

Луксузен стан на врв од зграда на Флорида од 21 милион долари

А1 On - 13.01.2021

Стан, што зафаќа цел кат од кулата „Риц-Карлтон резиденции“ во Мајами, Флорида, САД, чини 21 милион долари и е навистина фантастично, луксузно место за живеење. Таканаречениот „пентхаус“ се наоѓа на претпоследниот кат на кулата, а неговата површина ...

Луксузен стан на врв од зграда на Флорида од 21 милион долари

MakPress - 13.01.2021

Стан, што зафаќа цел кат од кулата „Риц-Карлтон резиденции“ во Мајами, Флорида, САД, чини 21 милион долари и е навистина фантастично, луксузно место за живеење. Таканаречениот „пентхаус“ се наоѓа на претпоследниот кат на кулата, а неговата површина ...

Вака изгледа луксузен пентхаус на Флорида вреден 21 милион долари

Кајгана - 12.01.2021

Надградбeниот стан кој го зазема целиот кат од кулата „Ritz-Carlton Residences“ на Флорида чини 21 милион долари и е прекрасно место за живот. Станот се наоѓа на претпоследниот кат, а неговата површина изнесува 721 м2.