TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Локално - 12.07.2018

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки.

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Канал5 - 12.07.2018

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки.

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

А1 On - 12.07.2018

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки.

Викендов во Кичево ќе се одржат автотрки на кружни патеки

Вечер - 12.07.2018

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка “КИЧЕВО 2018”, со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки.

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Sport M - 12.07.2018

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки.