TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ковачевски очекува дека во 2025 година битолчани ќе добијат парно

Р.С.Европа - 26.11.2022

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски е задоволен од динамиката со која се прави топловодот од РЕК Битола до градот Битола. По извршениот увид во градежните работи тој рече дека изградбата се одвива побрзо од планираното и очекува наскоро ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Макфакс - 26.11.2022

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски изврши увид во градежните работи на топловодот од РЕК Битола до Битола. „Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги изведува градежните работи за изградба на топловодот од РЕК Битола ...

(ВИДЕО) Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Press24 - 26.11.2022

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски изврши увид во градежните работи на топловодот од РЕК Битола до Битола. “Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги изведува градежните работи за изградба на топловодот од РЕК Битола ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

MakPress - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. -Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Слободен Печат - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. Топловодниот систем веќе се наоѓа во предградието на Битола, ...

ТОПЛОВОДОТ ДО РЕК БИТОЛА СЕ ГРАДИ ПОБРЗО ОД ПЛАНИРАНОТО „40 години се чекаше на овој проект“

+инфо - 26.11.2022

Првата фаза од проектот кој се очекуваше 40 години ќе успееме да ја завршиме за нецели две години и жителите на Битола во 20025/2026 година конечно ќе добијат орагнизирано снабдување со топлинска енергија, се пофали премиерот Ковачевски.

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Сител - 26.11.2022

– Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот.

КОВАЧЕВСКИ: Изградбата на топловодот од РЕК за парно греење кое Битола го чека 40 години, сега оди побрзо дури и од ...

Денешен - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. -Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Независен - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. -Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

МКД - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. „Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави Ковачевски

Н.Македонија - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. – Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

А1 On - 26.11.2022

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски изврши увид во градежните работи на топловодот од РЕК Битола до Битола. „Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги изведува градежните работи за изградба на топловодот од РЕК Битола ...

Топловодот од РЕК „Битола“ до Битола ќе биде готов до 2025/2026г., вели директорот на ЕСМ, Васко Ковачевски

360 степени - 26.11.2022

Топловодниот систем веќе се наоѓа во предградието на Битола, по што ќе следува втората фаза од изградбата, а тоа е поставување на секундарна мрежа низ градот Изградбата на топловодот од РЕК „Битола“ до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

24Инфо - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. -Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Опсервер - 26.11.2022

– Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот.

Ковачевски: изградбата на топловодот од РЕК се одвива побзо од планираното

Тера - 26.11.2022

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски изврши увид во градежните работи на топловодот од РЕК Битола до Битола. “Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги изведува градежните работи за изградба на топловодот од РЕК Битола ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Скопје инфо - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. -Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Zoom - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. -Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Либертас - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. -Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Точка - 26.11.2022

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски изврши увид во градежните работи на топловодот од РЕК Битола до Битола. „Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги изведува градежните работи за изградба на топловодот од РЕК Битола ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Република - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Вечер Прес - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот. -Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Во Центар - 26.11.2022

– Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во градежните работи на топловодот.

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

24 Вести - 26.11.2022

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски . Топловодниот систем веќе се наоѓа во предградието на Битола, по што ќе следува втората фаза од изградбата, а тоа е ...

Ковачевски: Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното

Битола Њуз - 26.11.2022

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски изврши увид во градежните работи на топловодот од РЕК Битола до Битола. -Задоволни сме од динамиката со која економскиот оператор ги изведува градежните работи за изградба на топловодот од РЕК Битола ...