TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трамп: Ќе ги испратиме нелегалните емигранти во „градови прибежишта“

МКД - 16.04.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп напиша вчера на Твитер дека неговиот предлог емигрантите да се испраќаат во таканаречени градови прибежишта почнува да се применува. Трамп на социјалната мрежа објави дека „нелегалните емигранти кои повеќе по ...

Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа“

Н.Македонија - 15.04.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска на Твитер напиша дека неговиот предлог имигрантите да се испратат во така наречените „градови засолништа“ почнува да се реализира. Трамп на Твитер напиша дека илегалните имигранти, кои според законот не ...

Белата куќа рече дека испраќањето имигранти во безбедни градови се` уште е опција

Глас на Америка - 15.04.2019

Владините агенции велат дека тоа нема да биде практично решение оти Конгресот нема издвоено пари за тоа ВАШИНГТОН — Белата куќа изјави дека испраќањето недокументирани имигранти во безбедни градови низ САД останува можност, иако владините агенции ...

Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа”

24Инфо - 15.04.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска на Твитер напиша дека неговиот предлог имигрантите да се испратат во така наречените „градови засолништа” почнува да се реализира. Трамп на Твитер напиша дека илегалните имигранти, кои според законот не ...

Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа“

А1 On - 15.04.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска на Твитер напиша дека неговиот предлог имигрантите да се испратат во така наречените „градови засолништа“ почнува да се реализира. Трамп на Твитер напиша дека илегалните имигранти, кои според законот не ...

Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа“

Сител - 15.04.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска на Твитер напиша дека неговиот предлог имигрантите да се испратат во така наречените „градови засолништа“ почнува да се реализира. Трамп на Твитер напиша дека илегалните имигранти, кои според законот не ...

Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа“

MakPress - 16.04.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска на Твитер напиша дека неговиот предлог имигрантите да се испратат во така наречените „градови засолништа“ почнува да се реализира. Трамп на Твитер напиша дека илегалните имигранти, кои според законот не ...

Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа"

MTM - 16.04.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска на Твитер напиша дека неговиот предлог имигрантите да се испратат во така наречените „градови засолништа" почнува да се реализира. Трамп на Твитер напиша дека илегалните имигранти, кои според законот не ...

Трамп: Илегалните имигранти ќе ги испратиме во „градови засолништа“

Опсервер - 16.04.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска на Твитер напиша дека неговиот предлог имигрантите да се испратат во така наречените „градови засолништа“ почнува да се реализира. Трамп на Твитер напиша дека илегалните имигранти, кои според законот не ...