TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се стега ременот околу буџетските трошења-долговите да тргнат по надолна траекторија

Нова ТВ - 12.06.2019

Намалување на буџетските трошења, економски раст и од 5%. Новата Фискална стратегија 2020-2022 година ги црта контурите на економијата во период што следува – оптимистички прогнози за инвестициите, за приходите, за јавниот долг, за намалување на ...

АНАЛИЗА: Се стега ременот околу буџетските трошења – долговите треба да загазат во надолна траекторија !

Бизнис Вести - 12.06.2019

Намалување на буџетските трошења, економски раст и од 5%. Новата Фискална стратегија 2020-2022 година ги црта контурите на економијата во период што следува – оптимистички прогнози за инвестициите, за приходите, за јавниот долг, за намалување на ...

Анализа: Се стега ременот околу буџетските трошења – долговите треба да загазат во надолна траекторија

Радио МОФ - 12.06.2019

Намалување на буџетските трошења, економски раст и од 5%. Новата Фискална стратегија 2020-2022 година ги црта контурите на економијата во период што следува – оптимистички прогнози за инвестициите, за приходите, за јавниот долг, за намалување на ...