TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албанци од Албанија не сакаат Албанци од Косово и Северна Македонија на нивните плажи

Независен - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Албанците муслимани од Косово и Македонија непожелни на албанските плажи поради двајца католици

+инфо - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Албанците муслимани од Косово и Македонија непожелни на албанските плажи

24Инфо - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Албанците муслимани од Косово и Македонија непожелни на албанските плажи за двајца Албанци католици

MakPress - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Албанците муслимани од Косово и Македонија непожелни на албанските плажи за двајца Албанци католици

Алфа - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Албанците муслимани од Косово и Северна Македонија непожелни на албанските плажи за двајца Албанци католици

Опсервер - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Албанците муслимани од Косово и Македонија непожелни на албанските плажи

iPortal - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Oва се непожелните гости на албанските плажи

Фактор - 14.08.2019

Албанците од Албанија не сакаат Албанци од Косово и Северна Македонија на нивните плажи. Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и ...

Албанците муслимани од Косово и Северна Македонија непожелни на албанските плажи за двајца Албанци католици

Сител - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Албанците муслимани од Косово и Северна Македонија непожелни на албанските плажи за двајца Албанци католици

4NEWS - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Заканувачки пораки до Албанците муслимани од Косово и Македонија: Не сте добредојдени на албанските плажи

Слободен Печат - 14.08.2019

Медумите наведуваат дека овие видеа што циркулираат на социјалните мрежи предизвикале голема вознемиреност меѓу Албанците од двете земји. Полицијата во Албанија распишала потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за ...

Албанците муслимани од Косово и Северна Македонија непожелни на албанските плажи за двајца Албанци католици

Нетпрес - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Aлбански државјани ширеле омраза и закани кон Албанци муслимани од Косово и С. Македонија

Нова ТВ - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.

Албански католички радикали ги бркаат Албанците од Косово и Македонија (ВИДЕО)

PressingTV - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесуваат албанките медиуми.

ЗАКАНА ОД АЛБАНЦИ КАТОЛИЦИ: Албанците муслимани од Косово и од Македонија се непожелни на плажите во Албанија

Денешен - 14.08.2019

Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.