TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Смајли“ се појавува секоја есен на рид во САД

Факултети - 29.01.2022

Секоја есен, на еден шумски рид во Орегон се појавува „смајли“ направено од дрвјата. „Смајлито“ било направено за време на пошумување во кое била вклучена компанијата „Хемптон Ламбер“. Компанијата во 2011 година организирала садење на ела и ариш, а ...

ВИДЕО: Насмеана шума, огромно „смајли“ се појавува секоја есен

Курир - 27.01.2022

Пред десетина години во американската драва Орегон посадени се неколку стебла ариш во шумата со елки и борови наречена Даглас. Сега секоја есен се појавува огромно „смајли“ формирано од дрвата.

Насмеана шума: Секоја есен во американската шума се појавува огромен „смајли“ (ВИДЕО)

Кумановски м. - 27.01.2022

Пред десет години, во американската сојузна држава Орегон, неколку дрвја ариш беа засадени во шумата со ела наречена Даглас. Сега секоја есен таму се појавува еден огромен, портокалов смајли.

(Видео) Секоја есен огромно „смајли“ се појавува во шумата во Америка

Репортер - 28.01.2022

Пред околу десет години во американската сојузна држава Орегон неколку дрвја ариш беа засадени во шума со елки наречена Даглас. Тука сега скоја есен таму се појавува огромен, портокалов смајли.