TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претставена програмата за 12. издание на Викенд Медиа Фестивал

Алсат-М - 11.09.2019

Северина , Раста , Бивер , избор за најдобар политички ПР професионалец и како се трансформира телевизијата трансформира телевизијата Дванаесеттото издание на најголемиот комуникациски фестивал во Регионот ќе биде одбележано со повеќе од 150 ...

Викенд Медиа Фестивал во Ровињ: Секс, лаги и недвижности – Зошто паѓа довербата во медиумите?

Слободен Печат - 11.09.2019

Бројните странски предавачи ќе ги предводат Сара Фишер од Аксиос и Сара Маршал од Вог, а забавната програма е резервирана за Лет 3, Дискобајаги, Електрични оргазам, Пилоти и бројни диџеи. Повеќе од 150 предавачи и панелисти, пет паралелни сали и прв ...

Северина, Раста, Бивер, избор за најдобар политички ПР професионалец и како се трансформира телевизијата

Фактор - 11.09.2019

Дванаесеттото издание на најголемиот комуникациски фестивал во Регионот ќе биде одбележано со повеќе од 150 предавачи и панелисти, пет паралелни сали и прв Викенд Мастерклас во Гранд Парк Хотелот во Ровињ во рамки на тродневната богата фестивалска ...

Северина, Раста, Бивер, избор за најдобар политички ПР професионалец и како се трансформира телевизијата

Smartportal - 11.09.2019

Загреб, Хрватска , 1 1 . септември 2019. – Дванаесеттото издание на најголемиот комуникациски фестивал во Регионот ќе биде одбележано со повеќе од 150 предавачи и панелисти, пет паралелни сали и прв Викенд Мастерклас во Гранд Парк Хотелот во Ровињ ...

Претставена програмата на 12. издание на Викенд Медиа Фестивал

USB - 12.09.2019

Дванаесеттото издание на најголемиот комуникациски фестивал во Регионот ќе биде одбележано со повеќе од 150 предавачи и панелисти, пет паралелни сали и прв Викенд Мастерклас во Гранд Парк Хотелот во Ровињ во рамки на тродневната богата фестивалска ...