TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Галиите ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини

Канал5 - 14.02.2018

Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво заради безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, оцени денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов.

(Видео) ВМРО-ДПМНЕ: Парите за дислокација на галиите Шилегов да ги пренасочи за Драчево

Макфакс - 13.02.2018

Ацо Јорданов од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција изјави дека парите за дислоцирање на галиите, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, би можел да ги пренасочи за нова зграда на средното училиште во Драчево или спортска сала во училиштето ...

„Шилегов и Темелковски не мрднаа со прст, наместо дислокација на галиите нека вложат во училиштата во Кисела Вода“

Курир - 13.02.2018

На средно земјоделско училиште во Драчево каде што учат стотици ученици потребна му е нова зграда. Во училиштето „Рајко Жинзифов“ потребна е нова спортска сала. Овие два проекти не чинат повеќе од 3 милиони евра, реагира Ацо Јорданов од ВМРО-ДПМНЕ.

Галиите ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини

Алсат-М - 14.02.2018

Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво заради безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, оцени денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов.

(Видео) ВМРО-ДПМНЕ: Парите за дислокација на галиите Шилегов да ги пренасочи за Драчево

Вечер - 13.02.2018

Ацо Јорданов од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција изјави дека парите за дислоцирање на галиите, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, би можел да ги пренасочи за нова зграда на средното училиште во Драчево или спортска сала во училиштето ...

Галиите, прскалките, фонтаните и врбите не се ни безбедни, ни естетски

Нова ТВ - 14.02.2018

Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво од безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, рече денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов.

(ВИДЕО) Јорданов: 100 дена локална власт на Филип Темелковски се 100 дена класично недомаќинско и расипничко работење

А1 On - 13.02.2018

„На средно земјоделско училиште во Драчево каде што учат стотици ученици потребна му е нова зграда. Во училиштето „Рајко Жинзифов“ потребна е нова спортска сала. Овие два проекти не чинат повеќе од 3 милиони евра.

Шилегов: Галиите ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини

Press24 - 14.02.2018

Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво заради безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, оцени денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов.

Јорданов: Шилегов и Темелковски не мрднаа со прст, наместо дислокација на галиите нека вложат во училиштата во Кисела ...

Нетпрес - 13.02.2018

На средно земјоделско училиште во Драчево каде што учат стотици ученици потребна му е нова зграда. Во училиштето „Рајко Жинзифов“ потребна е нова спортска сала. Овие два проекти не чинат повеќе од 3 милиони евра, реагира Ацо Јорданов од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Парите за дислокација на галиите Шилегов да ги пренасочи за Драчево

Кајгана - 13.02.2018

Ацо Јорданов од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција изјави дека парите за дислоцирање на галиите, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, би можел да ги пренасочи за нова зграда на средното училиште во Драчево или спортска сала во училиштето ...

Галиите, врбите и фонтаните ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини

Либертас - 14.02.2018

Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво заради безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, оцени денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов.

ВМРО-ДПМНЕ: Парите за дислокација на галиите Шилегов да ги пренасочи за Драчево

Точка - 13.02.2018

Ацо Јорданов од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција изјави дека парите за дислоцирање на галиите, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, би можел да ги пренасочи за нова зграда на средното училиште во Драчево или спортска сала во училиштето ...

Не само галиите, од Вардар ќе се отстрануваат и врбите, прскалките и фонтаните

Фокус - 14.02.2018

Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво заради безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, оцени денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов, пренесува МИА.

Галиите ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини...

Н.Македонија - 14.02.2018

Галиите ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво заради безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, оцени денеска ...

Галиите ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини

Стандард - 14.02.2018

Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво заради безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, оцени денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов.

Галиите, врбите и фонтаните ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини

Бриф - 14.02.2018

Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво заради безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, оцени денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов.