TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од 24 до 27 март во МКЦ: Почувствувајте ја магијата на црно-белата фотографија, не ја пропуштајте оваа изложба

Еспресо - 20.03.2023

Во просториите на Младинскиот културен центар во Скопје ќе се одржи изложба на црно-бели фотографии и графички дизајн. Од 24 до 27 март можете да ја почувствувате магијата на црно-белата фотографија, волшебноста на светлината и темнината.

Мала изложба на црно-бели фотографии и графички дизајн во МКЦ

Радио МОФ - 20.03.2023

Од 24 до 27 март во бифето на Младинскиот културен центар (МКЦ) – Скопје ќе биде поставена изложба на црно-бели фотографии и графички дизајн од Слободан Циклевски и Гордана Каракашевска насловена „B&W FREESTYLE PHOTOGRAPHY“.

Животот е во боја, но црно-белото е пореално

Н.Македонија - 20.03.2023

Mала изложба на црно-бели фотографии и графички дизајн на авторите Слободан Циклевски и Гордана Каракашевска насловена „B&W freestyle photography“ ќе се одржи од 24 до 27 март во МКЦ. – Црно-белите фотографии оддаваат замрзнат момент и врамена ...

Мала изложба на црно-бели фотографии и графички дизајн ќе биде поставена во МКЦ

Слободен Печат - 20.03.2023

Во просторот на бифето во Младинскиот културен центар во Скопје се подготвува поставката на мала изложба на црно-бели фотографии и графички дизајн на авторите Слободан Циклевски и Гордана Каракашевска, насловена „B&W Freestyle photography“.