TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Океанија” – театарска претстава за деца и млади под отворено небо покрај Охридското езеро

Екран - 07.07.2024

Вечерва, со почеток во 20:30 часот во Струга премиерно ќе се одигра претставата „Океанија“ под отворено небо, до прекрасното Охридско Езеро во природа. Магичниот свет на Океанија, инспириран од волшебната бајка напишана од Мартин Миљев, создаден за ...

Премиера на претставата „Океанија“ покрај струшкото крајбрежје

А1 On - 06.07.2024

Претставата „Океанија“ во изведба на млади актери од земјава, а во организација на Арт – манија премиерно ќе биде изведена утревер покрај Охридското Езеро во близина на Скаут Камп во Струга.

Премиера на претставата „Океанија“ покрај струшкото крајбрежје

Канал5 - 06.07.2024

Претставата „Океанија“ во изведба на млади актери од земјава, а во организација на Арт - манија премиерно ќе биде изведена утревер покрај Охридското Езеро во близина на Скаут Камп во Струга.

Премиера на претставата „Океанија“ покрај струшкото крајбрежје

OhridNews - 06.07.2024

Претставата „Океанија“ во изведба на млади актери од земјава, а во организација на Арт – манија премиерно ќе биде изведена утревер покрај Охридското Езеро во близина на Скаут Камп во Струга.

Премиера на претставата „Океанија“ покрај струшкото крајбрежје

MakPress - 06.07.2024

Претставата „Океанија“ во изведба на млади актери од земјава, а во организација на Арт - манија премиерно ќе биде изведена утревер покрај Охридското Езеро во близина на Скаут Камп во Струга.

Премиера на претставата за деца „Океанија“ на струшкото крајбрежје

Умно - 07.07.2024

Претставата „Океанија“ во изведба на млади актери од земјава, а во организација на „Арт – манија“ премиерно ќе биде изведена вечерва во 20.30 часот покрај Охридското Езеро во близина на „Скаут камп“ во Струга.