TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Твитер отпушта менаџери поради превирањата со откупот на Маск

Пари - 14.05.2022

Твитер отпушти двајца од своите врвни менаџери во четвртокот, што е последен знак за внатрешни превирања поради планираното откупување на компанијата од страна на милијардерот Тесла, Илон Маск.

Топ шефови го напуштаат Twitter по преземањето на Маск

Локално - 13.05.2022

Twitter потврди дека двајца од топ-шефовите ја напуштаат компанијата. Социјалните мрежи доживуваат еден од најголемите пресврти откако Елон Маск ги објави своите планови да ја купи компанијата.

Топ шефови го напуштаат Twitter по преземањето на Маск

Фокус - 13.05.2022

Twitter потврди дека двајца од топ-шефовите ја напуштаат компанијата. Социјалните мрежи доживуваат еден од најголемите пресврти откако Елон Маск ги објави своите планови да ја купи компанијата.