TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штанд за „Мој ДДВ“ поставен во супер маркетот „Веро 2“ во Тафталиџе

+инфо - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот „Веро 2“, во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат ...

Богдановиќ дел од кампањата за поврат на ДДВ

Канал5 - 19.07.2019

Градоначалникот на општина Центар Богдановиќ се вклучи во кампањата на УЈП за повратот на ДДВ. Од УЈП информираат дека од 1-17 јули биле скенирани три и пол милиони ...

УЈП со пулт за информации за „Мој ДДВ"

Press24 - 19.07.2019

Управата за јавни приходи денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Пултови за МојДДВ: Зошто некои сметки не се скенираат

Фактор - 19.07.2019

Пулт „Мој ДДВ“ на кој граѓаните ќе оже да се информираат за мерката поврат на ДДВ и за сите нејаснотии околу скенирањето на сметките ќе постави денеска Управата за јавни пригоди (УЈП) во Веро 2 Тафталиџе во Скопје Од УЈП информираат дека вакви ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

Локално - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

УЈП: Мој ДДВ ги дава посакуваните резултати

Сител - 18.07.2019

Расте бројот на пријави од граѓаните за нерегуларосности при издавањето фискални сметки откако „МојДДВ“ стапи во сила. Од Управата за јавни приходи велат дека граѓаните се повеќе инсистираат да добијат фискални за да можат направат поврат на ДДВ.

„Кај Веро 2“ во Тафталиџе поставен штанд со апарати за поврат на ДДВ

24Инфо - 19.07.2019

Општина Центар информира дека денеска Управата за Јавни Приходи постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот Веро 2, во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат ...

УЈП со пулт за информации за „Мој ДДВ”

Иновативност - 19.07.2019

Управата за јавни приходи денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

1tv - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

УЈП постави штанд за „Мој ДДВ“ во супер маркетот „Веро 2“ во Тафталиџе

Слободен Печат - 19.07.2019

Управата за јавни приходи за поддршка во процесот во своите 36 подрачни единици низ земјавa ќе отвори информативни штандови: киоск апарати, бар код читачи и паметни телефони преку кои ќе може на лице место да се регистрира фискалната сметка.

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

Сител - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Се зголемува интересот за проектот „МОЈ ДДВ“ – „Кај Веро 2“ во Тафталиџе поставен нов информативен штанд за граѓаните

Бизнис Вести - 20.07.2019

Општина Центар информира дека вчера Управата за Јавни Приходи постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот Веро 2, во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат ...

Поставен штанд со апарати за поврат на ДДВ во населба Тафталиџе

Либертас - 19.07.2019

Управата за јавни приходи денеска постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот „Веро 2“, во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или ...

УЈП ќе постави информативни пултови за „Мој ДДВ“

+инфо - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Поставен штанд со апарати за поврат на ДДВ во населба Тафталиџе

Канал5 - 19.07.2019

Управата за јавни приходи денеска постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот „Веро 2", во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

Канал5 - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ" во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Поставен штанд со апарати за поврат на ДДВ во населба Тафталиџе

Локално - 19.07.2019

Управата за јавни приходи денеска постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот „Веро 2“, во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

Вечер - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Поставен штанд со апарати за поврат на ДДВ во населба Тафталиџе

Вечер - 19.07.2019

Управата за јавни приходи денеска постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот „Веро 2“, во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

Република - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Поставен штанд со апарати за поврат на ДДВ во населба Тафталиџе

MakPress - 19.07.2019

Управата за јавни приходи денеска постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот „Веро 2“, во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

Опсервер - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Поставен штанд со апарати за поврат на ДДВ во населба Тафталиџе

Опсервер - 20.07.2019

Управата за јавни приходи денеска постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот „Веро 2“, во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

MTM - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Апарати за поврат на ДДВ од сега и во населба Тафталиџе

Пулс24 - 20.07.2019

Управата за јавни приходи постави штанд со апарати за поврат на ДДВ кај супер маркетот „Веро 2″, во населбата Тафталиџе. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или немаат ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

Независен - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Во Прилеп ќе биде поставен промотивен штанд за Мој ДДВ

MakPress - 20.07.2019

Промотивен штанд МојДДВ денеска ќе биде поставен во центарот на Прилеп пред супермаркетот Тинекс. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или немаат можност да ја користат ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

МКД - 19.07.2019

Управата за јавни приходи денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ" во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Промотивен штанд Мој ДДВ во Прилеп

Локално - 20.07.2019

Промотивен штанд МојДДВ денеска ќе биде поставен во центарот на Прилеп пред супермаркетот Тинекс. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или немаат можност да ја користат ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

Скопје инфо - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Прилепчани денеска во центарот на градот може да прашаат што не им е јасно за „Мој ДДВ“

+инфо - 20.07.2019

Промотивен штанд МојДДВ денеска ќе биде поставен во центарот на Прилеп пред супермаркетот Тинекс. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или немаат можност да ја користат ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

iPortal - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ” во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Промотивен штанд Мој ДДВ во Прилеп

iPortal - 20.07.2019

Промотивен штанд МојДДВ денеска ќе биде поставен во центарот на Прилеп пред супермаркетот Тинекс. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или немаат можност да ја користат ...

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

ММС - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ” во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

Промотивен штан Мој ДДВ во Прилеп

24 Вести - 20.07.2019

Промотивен штанд МојДДВ денеска ќе биде поставен во центарот на Прилеп пред супермаркетот Тинекс. На штандот граѓаните ќе може да скенираат фискални сметки, а екипите на терен ќе им помагаат на оние кои не знаат или немаат можност да ја користат ...

УЈП ќе постави информативни пултови за „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе

MakPress - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.

УЈП ќе постави информативни пултови за мерката за поврат на ДДВ

PressingTV - 19.07.2019

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат за мерката поврат на 15 проценти од пресметаниот ДДВ.