TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За се е виновен знак за забрана за пушење:Авиокомпанија приземји цела флота на нови авиони

Вечер Прес - 14.02.2024

Авиокомпанијата Јунајтед ерлајнс привремено ја приземји целата своја флота нови авиони Ербас А321. Одлуката на Јунајтед ерлајнс нема врска со сигурноста на авионите, туку станува збор за забрана за пушење, која потекнува од пропис од 1990 година.

United Airlines приземји флота авиони поради знак за забрана за пушење

Кајгана - 14.02.2024

Авиокомпанијата United Airlines привремено ја приземји целата своја флота од сосема нови авиони Airbus A321neo. Одлуката на United нема никаква врска со безбедноста на авионите, туку со знаците за забрането пушење, кои датираат од прописите од 1990 ...