TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зекири: Партиската припадност никого не амнестира!

Фокус - 19.07.2019

Пратеникот Мухамед Зекири, по вчерашниот Централен одбор на СДСМ, истакнува дека партиската припадност никого не амнестира. Нејасно е дали неговиот став има врска со неодамнешната акција на Обвинтелството за организиран криминал и корупција, ...

Зекири: Партиската припадност никого не амнестира

Press24 - 19.07.2019

Едногласно ја донесовме Декларацијата за бескомпромисна борба против криминалот! Партиската припадност никого не амнестира! Ова на Фејсбук синоќа го напиша Мухамед Зекири од СДСМ, по Централниот одбор на партијата.

Зекири: Партиската припадност никого не амнестира

Вечер - 19.07.2019

Едногласно ја донесовме Декларацијата за бескомпромисна борба против криминалот! Партиската припадност никого не амнестира! Ова на Фејсбук синоќа го напиша Мухамед Зекири од СДСМ, по Централниот одбор на партијата.

Зекири: Партиската припадност никого не амнестира!

+инфо - 19.07.2019

Партиската припадност никого не амнестира, напиша пратеникот Мухамед Зекири, по вчерашниот Централен одбор на СДСМ, не прецизирајќи дали мисли на случајот „Рекет“ каде неофицијално се зборува дека се инволвирани и двајца пратеници на СДСМ.

Зекири: Партиската припадност никого не амнестира!

24Инфо - 19.07.2019

Пратеникот Мухамед Зекири, по вчерашниот Централен одбор на СДСМ, истакнува дека партиската припадност никого не амнестира. Нејасно е дали неговиот став има врска со неодамнешната акција на Обвинтелството за организиран криминал и корупција, ...

Зекири вели дека партијата не може никого да амнестира, не прецизирајќи дали мисли за Боки 13 и Зоки Кичеец

Скопје1 - 19.07.2019

Партиската припадност никого не амнестира, напиша пратеникот Мухамед Зекири, по вчерашниот Централен одбор на СДСМ, не прецизирајќи дали мисли на случајот „Рекет“ каде неофицијално се зборува дека се инволвирани и двајца пратеници на СДСМ.

Зекири: Партиската припадност никого не амнестира!

iPortal - 19.07.2019

Пратеникот Мухамед Зекири, по вчерашниот Централен одбор на СДСМ, истакнува дека партиската припадност никого не амнестира. Нејасно е дали неговиот став има врска со неодамнешната акција на Обвинтелството за организиран криминал и корупција, ...

Партиската припадност никого не може да амнестира

Република - 19.07.2019

Партиската припадност никого не амнестира, напиша пратеникот Мухамед Зекири, по вчерашниот Централен одбор на СДСМ, не прецизирајќи дали мисли на случајот „Рекет“ каде неофицијално се зборува дека се инволвирани и двајца пратеници на СДСМ.

Зекири: Партиската припадност никого не амнестира!

Либертас - 19.07.2019

Партиската припадност никого не амнестира, напиша пратеникот Мухамед Зекири, по вчерашниот Централен одбор на СДСМ. – ЦО на СДСМ, во проширен состав, во присуство на министри, заменици министри, пратеничката група, градоначалници, претседатели на ...