TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Росица Мршиќ на модно шоу ќе ја претстави новата колекција Celia

Stylist - 17.04.2018

Деветнаесеттата сезонска колекција на дизајнерката Росица Мршиќ ќе биде прикажана на 24 април, во 20 часот во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, во организација на Моден викенд Скопје.

Пристига „Силија“ на Росица Мршиќ

Женски магазин - 17.04.2018

Дизајнерката Росица Мршиќ уште еднаш не предизвикува на модно доживување Таа со пораката „Доаѓам наскоро“ на социјалните мрежи љубопитно ја скокотка нашата фантазија. Најнова сезонска колекција „Силија“ (Celia) на Росица Мршиќ ќе биде претставена на ...

Ревија на Росица Мршиќ на 24 април во „Јавна соба“

Независен - 17.04.2018

Деветнаесеттата сезонска колекција на дизајнерката Росица Мршиќ ќе биде прикажана на 24 април, во 20 часот во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, во организација на Моден викенд Скопје.

Росица Мршиќ ќе ја прикаже деветнаесеттата сезонска колекција

Бизнис Вести - 17.04.2018

Деветнаесеттата сезонска колекција на дизајнерката Росица Мршиќ ќе биде прикажана на 24 април, во 20 часот во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, во организација на Моден викенд Скопје.

Росица Мршиќ со деветнаесетта сезонска колекција

Lady - 17.04.2018

Деветнаесеттата сезонска колекција на дизајнерката Росица Мршиќ ќе биде прикажана на 24 април, во 20 часот во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, во организација на Моден викенд Скопје.

19 сезонска колекција на Росица Мршиќ

А1 On - 17.04.2018

Деветнаесеттата сезонска колекција на дизајнерката Росица Мршиќ ќе биде прикажана на 24 април, во 20 часот во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, во организација на Моден викенд Скопје.

Деветнаесетта сезонска колекција на Росица Мршиќ

Екран - 17.04.2018

Деветнаесеттата сезонска колекција на дизајнерката Росица Мршиќ ќебиде прикажана на 24. април, во 20 часот во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, во организација на Моден викенд Скопје.

Сезонската колекција на Росица Мршиќ ќе биде прикажана на 24 април

Слободен Печат - 17.04.2018

Деветнаесеттата сезонска колекција на дизајнерката Росица Мршиќ ќе биде прикажана на 24 април, во 20 часот во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, во организација на Моден викенд Скопје.

Росица Мршиќ ќе ја претстави новата колекција Celia

МакМода - 17.04.2018

Деветнаесеттата сезонска колекција на дизајнерката Росица Мршиќ ќе биде прикажана на 24 април, во 20 часот во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, во организација на Моден викенд Скопје.

Росица Мршиќ промовира нова колекција

Репортер - 17.04.2018

Деветнаесеттата сезонска колекција на дизајнерката Росица Мршиќ ќе биде прикажана на 24 април во Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, а во организација на Моден викенд Скопје. Најновата колекција наречена Celia е инспирирана од портретите на ...