TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Алсат-М - 11.09.2019

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо ...

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Press24 - 11.09.2019

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пренесе „Алсат“ Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо ...

Кај 44 годишен маж пронајдена прашкаста материја

Скопје1 - 10.09.2019

На 09.09.2019 во 20.50 часот полициски службеници од СВР Скопје, во с.Грчец го привеле Ј.М.(44) од Скопје. затоа што при извршен преглед кај него била пронајдена прашкаста материја. По документирање на случајот против него ќе биде поднесен соодветен ...

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

iPortal - 11.09.2019

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пренесе „Алсат“ Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо ...

Кај жител на Грчец порнајдена дрога

МКД - 10.09.2019

Вчера во 20.50 часот полициски службеници од СВР Скопје, во село Грчец го привеле Ј.М.(44) од Скопје затоа што при извршен преглед кај него била пронајдена прашкаста материја. „По документирање на случајот против него ќе биде поднесен соодветен ...

Голема акција на македонската полиција во Скопје

Press24 - 12.09.2019

Голема полициска акција вчера се спроведувала во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пренесе „Алсат“ . Како што дознава Алсат, во акцијата на македонската полиција учествувале припадници на редовната полиција и единиците за брзо ...

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

+инфо - 11.09.2019

Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо ...

Кај жител на Грчец порнајдена дрога

Скопје инфо - 10.09.2019

Вчера во 20.50 часот полициски службеници од СВР Скопје, во село Грчец го привеле Ј.М.(44) од Скопје затоа што при извршен преглед кај него била пронајдена прашкаста материја. „По документирање на случајот против него ќе биде поднесен соодветен ...

Голема акција на македонската полиција во Скопје

Centar - 12.09.2019

Голема полициска акција вчера се спроведувала во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пренесе „Алсат“. Како што дознава Алсат, во акцијата на македонската полиција учествувале припадници на редовната полиција и единиците за брзо ...

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Република - 11.09.2019

На подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани во тек е голема полициска акција, објави „Алсат“. Според телевизијата во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Фокус - 11.09.2019

Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо ...

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Сител - 11.09.2019

Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо ...

Ноќна полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Либертас - 12.09.2019

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат , во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо ...

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

4NEWS - 12.09.2019

Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

24Инфо - 12.09.2019

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната ...

Полицијата апси во Сарај, Студеничани и Грчец

Скопје инфо - 12.09.2019

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец Алсат јавува дека полицијата синојќа спровела голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната ...

Полицијата апси во Сарај, Грчец и Студеничани

Курир - 12.09.2019

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец Алсат јавува дека полицијата вчера спровела голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција ...