TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николовски: Новиот предлог-закон за тутун наскоро на јавна расправа

+инфо - 20.02.2018

Реколтата е многу квалитетна и затоа просечната цена од 217,5 денари е највисока. Новиот закон за тутун е во завршна фаза и деновиве ќе се обликува предлог-текстот кој веднаш ќе се најде на јавна расправа, изјави министерот за земјоделство шумарство ...

Николовски: Новиот предлог-закон за тутун наскоро на јавна расправа

Канал5 - 20.02.2018

Новиот закон за тутун е во завршна фаза и деновиве ќе се обликува предлог-текстот кој веднаш ќе се најде на јавна расправа, изјави министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски вечерва во Прилеп на трибина со ...

Николовски: Новиот предлог-закон за тутун наскоро на јавна расправа, се предвидува укинување на евидентните листови

Бриф - 20.02.2018

Новиот закон за тутун е во завршна фаза и деновиве ќе се обликува предлог-текстот кој веднаш ќе се најде на јавна расправа, изјави министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски вечерва во Прилеп на трибина со ...

Николовски: Новиот предлог-закон за тутун наскоро на јавна расправа

CivilMedia - 21.02.2018

Новиот закон за тутун е во завршна фаза и деновиве ќе се обликува предлог-текстот кој веднаш ќе се најде на јавна расправа, изјави министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски вечерва во Прилеп на трибина со ...