TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid – првиот албум на ЗЏМ Рекордс

Frontline - 20.04.2021

Во рамки на Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, почнува со работа издавачката куќа ЗЏМ Рекордс. Во тој контекст, најавен е и албумот „Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid“, кој официјално ќе излезе на 21 април ...

Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid – првиот албум на ЗЏМ Рекордс

Опсервер - 20.04.2021

– Во рамки на Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, почнува со работа издавачката куќа ЗЏМ Рекордс. Во тој контекст, најавен е и албумот „Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid“, кој официјално ќе излезе на 21 април ...

Првиот албум на ЗЏМ Рекордс ќе биде „Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid“

PressingTV - 20.04.2021

Во рамки на Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, почнува со работа издавачката куќа ЗЏМ Рекордс. Во тој контекст, најавен е и албумот „Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid“, кој официјално ќе излезе на 21 април ...

Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid – првиот албум на ЗЏМ Рекордс

Скопје инфо - 20.04.2021

Во рамки на Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, почнува со работа издавачката куќа ЗЏМ Рекордс. Во тој контекст, најавен е и албумот „Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid“, кој официјално ќе излезе на 21 април ...

Магичен албум во издание на ЗЏМ Рекордс: „Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid“

Вечер Прес - 20.04.2021

„Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid“ е првиот албум на издавачката куќа ЗЏМ Рекордс која почна да работи во рамки на Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје.

Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid – првиот албум на ЗЏМ Рекордс

MakPress - 20.04.2021

Во рамки на Здружението на џез музичари и слободни уметници – ЗЏМ Скопје, почнува со работа издавачката куќа ЗЏМ Рекордс. Во тој контекст, најавен е и албумот „Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid“, кој официјално ќе излезе на 21 април ...

„Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid“ првенче на „ЗЏМ рекордс“

Н.Македонија - 19.04.2021

Членовите на Здружението на џез-музичари и слободни уметници по пет години активна работа и безрезервно вложување во промоција на македонската џез-сцена, преку организирање џез-манифестации и основање биг-бенд оркестар, решија да го збогатат ...