TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавена е нова корона мапа која покажува кои земји се безбедни

Фактор - 14.10.2021

На најновата корона мапа, објавена денеска, Хрватска уште е во црвена боја, а во иста група е и Словенија. Грција е во црвено - портокаловата зона, а еден регион е во темноцрвената зона. Во остатокот од Европа, ситуацијата е многу подобра.

Објавена е нова корона мапа која покажува кои земји се безбедни

Курир - 14.10.2021

На најновата корона мапа, објавена денеска, Хрватска уште е во црвена боја, а во иста група е и Словенија. Грција е во црвено – портокаловата зона, а еден регион е во темноцрвената зона. Во остатокот од Европа, ситуацијата е многу подобра.

Објавена е нова корона мапа која покажува кои земји се безбедни

Zoom - 14.10.2021

На најновата корона мапа, објавена денеска, Хрватска уште е во црвена боја, а во иста група е и Словенија. Грција е во црвено – портокаловата зона, а еден регион е во темноцрвената зона. Во остатокот од Европа, ситуацијата е многу подобра.

Објавена е нова корона мапа за безбедноста на земјите

Нетпрес - 14.10.2021

На најновата корона мапа, објавена денеска, Хрватска уште е во црвена боја, а во иста група е и Словенија. Грција е во црвено – портокаловата зона, а еден регион е во темноцрвената зона. Во остатокот од Европа, ситуацијата е многу подобра.

Нова корона-карта: Ова се најбезбедните земји во Европа

Точка - 14.10.2021

Европскиот центар за превенција и контрола на болести (ECDC) секој четврток ја објавува најновата корона-карта за Европа. Според оваа карта, земјите членки на ЕУ носат мерки за коронавирусот и ги одредуваат правилата за влез и излез од одредени ...

Најбезбедните дестинации на новата „Корона мапа”

Кумановски м. - 14.10.2021

Европскиот центар за превенција и контрола на болести (ЕЦДЦ) ја објавиле најважната карта на коронавирус во Европската унија. Според оваа карта, членките на ЕУ усвојуваат мерки и ги одредуваат правилата за влез од одредена земја точно според бојата ...

(ФОТО) Најсигурни дестинации на новата корона карта

Екран - 14.10.2021

Европскиот центар за превенција и контрола на болести (ЕЦДЦ) во четврток ја објавува најважната карта на коронавирус во Европската унија. Според оваа карта, членките на ЕУ усвојуваат мерки и ги одредуваат правилата за влез од одредена земја точно ...

ОБЈАВЕНА НОВАТА КОРОНА-МАПА: Ова се најбезбедните дестинации во ЕУ (ФОТО)

Локално - 14.10.2021

Европскиот центар за превенција и контрола на болести (ЕЦДЦ) во четврток ја објави најважната карта за коронавирусот во Европската унија. Според оваа карта, членките на ЕУ усвојуваат мерки и ги одредуваат правилата за влез од одредена земја точно ...

Објавена новата корона мапа: Ова се најбезбедните дестинации во ЕУ

Република - 14.10.2021

Европскиот центар за превенција и контрола на болести (ЕЦДЦ) во четврток ја објави најважната карта за коронавирусот во Европската унија. Според оваа карта, членките на ЕУ усвојуваат мерки и ги одредуваат правилата за влез од одредена земја точно ...