TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зоран Михајлов ја промовира книгата со своите спортски приказни

Сакам да кажам - 12.02.2019

Доајенот на спортското новинарство Зоран Михајлов утре ќе ја промовира својата книга „Спортски стории: записи, настани и сеќавања“, во којашто тој се навраќа на некои од најинтересните и највозбудливи моменти од неговата петдецениска кариера.

Доајенот Зоран Михајлов ќе ја промовира книгата со своите спортски приказни

Република - 12.02.2019

Доајенот на спортското новинарство Зоран Михајлов утре ќе ја промовира својата книга „Спортски стории: записи, настани и сеќавања“, во којашто тој се навраќа на некои од најинтересните и највозбудливи моменти од неговата петдецениска кариера.