TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ФОТО) Ковачевски на гости кај тетка Лепа и чичко Раде: Големо благодарам за срдечниот пречек и за дружбата – Сите ние ...

Centar - 26.11.2022

Големо благодарам за тетка Лепа и чичко Раде за срдечниот пречек и за дружбата. Поразговаравме за тоа како е пензионерскиот живот, за стандардот, за тоа како ја поминуваат оваа тешка кризa, соопшти премиерот Димитар Ковачевски на фејсбук.

Ковачевски: Со тетка Лепа и чичко Раде поразговаравме за пензионерскиот живот

24Инфо - 26.11.2022

Големо благодарам за тетка Лепа и чичко Раде за срдечниот пречек и за дружбата. Поразговаравме за тоа како е пензионерскиот живот, за стандардот, за тоа како ја поминуваат оваа тешка криза. Знам дека не е лесно, особено за пензионерите.

Ковачевски: Пензионерите нема да бидат оставени сами да се справуваат со кризата

Локално - 26.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски попладнево бил во посета на двајца пензионери, при што изрази благодарност за срдечниот пречек. Ковачевски соопшти дека поразговарале за тоа како е пензионерскиот живот, за стандардот и за тоа како ја поминуваат тешката ...

Ковачевски на гости кај тетка Лепа и чичко Раде: Големо благодарам за срдечниот пречек и за дружбата – Сите ние сме ...

Frontline - 26.11.2022

Големо благодарам за тетка Лепа и чичко Раде за срдечниот пречек и за дружбата. Поразговаравме за тоа како е пензионерскиот живот, за стандардот, за тоа како ја поминуваат оваа тешка кризa, соопшти премиерот Димитар Ковачевски на фејсбук.

Ковачевски на гости кај тетка Лепа и чичко Раде: Големо благодарам за срдечниот пречек и за дружбата – Сите ние сме ...

Нова ТВ - 26.11.2022

Големо благодарам за тетка Лепа и чичко Раде за срдечниот пречек и за дружбата. Поразговаравме за тоа како е пензионерскиот живот, за стандардот, за тоа како ја поминуваат оваа тешка кризa, соопшти премиерот Димитар Ковачевски на фејсбук.