TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претставени Huawei P50 и P50 Pro (ФОТО)

Кумановски м. - 31.07.2021

Серијата телефони P50 се чека долго и сега се претставени Huawei P50 и Huawei P50 Pro. Ниту еден од двата телефони не поддржува 5G, да го споменеме тоа на почетокот, бидејќи се зборуваше многу за тоа.

Претставени Huawei P50 и P50 Pro

Кајгана - 30.07.2021

Huawei ја претстави новата серија P50. Долго време се чекаше кога ќе биде претставена новата серија, па конечно ги претставија новите Huawei P50 и Huawei P50 Pro. Ниту еден од двата телефони не поддржува 5G мрежа.

Претставени се „Huawei P50“ и „P50 Pro“ (ВИДЕО)

Денар - 30.07.2021

Серијата телефони „P50“ е долго очекувана, па конечно дојде ред да бидат претставени „Huawei P50“ и „Huawei P50 Pro“. Ниту еден од двата телефони не поддржува 5G, да го споменеме тоа на почетокот, бидејќи се зборуваше многу за тоа.

Huawei ги претстави новите P50 и P50 Pro, ама само за Кина

Телефони.мк - 30.07.2021

Huawei одржа онлајн презентација за најновите смартфони P50 и P50 Pro, кои не се со 5G мрежа, туку само со 4G. Huawei става посебен акцент на камерата, која јасно го покажува задниот дизајн на мобилниот, со кој што доминира оваа овална испакнатина ...