TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кога бебето почнува да си го препознава името?

Курир - 02.04.2024

Штом бебето ќе ја совлада оваа вештина, може да се забележи дека тоа продолжува да го гледа возрасниот – или други реакции, кога и некој да го повика по име. Во текот на првата година од животот, кај едно бебе има доста пресвртници, а можеби едно од ...

Кога бебињата почнуваат да си го препознаваат името?

Независен - 02.04.2024

Во текот на првата година, вашето бебе ќе исполни многу пресвртници, а можеби една од највозбудливите е да го препознае и да одговори на неговото име. Најчесто, родителите не можат да го преболат напливот на радост што доаѓа кога нивното малечко ќе ...

Кога бебето почнува да си го препознава името?

Бриф - 02.04.2024

Во текот на првата година од животот, кај едно бебе има доста пресвртници, а можеби едно од најбитните нешта е она кога ќе почне да го препознава и да одговара на довикнувањето на неговото или нејзиното име.

Кога бебето почнува да си го препознава името?

Сител - 02.04.2024

Во текот на првата година од животот, кај едно бебе има доста пресвртници, а можеби едно од најбитните нешта е она кога ќе почне да го препознава и да одговара на довикнувањето на неговото или нејзиното име.

Кога бебето почнува да си го препознава името?

Канал5 - 02.04.2024

Во текот на првата година од животот, кај едно бебе има доста пресвртници, а можеби едно од најбитните нешта е она кога ќе почне да го препознава и да одговара на довикнувањето на неговото или нејзиното име.

Кога бебето почнува да си го препознава името?

Либертас - 02.04.2024

Во текот на првата година од животот, кај едно бебе има доста пресвртници, а можеби едно од најбитните нешта е она кога ќе почне да го препознава и да одговара на довикнувањето на неговото или нејзиното име.

Кога бебето почнува да си го препознава името?

365 - 02.04.2024

Во текот на првата година од животот, кај едно бебе има доста пресвртници, а можеби едно од најбитните нешта е она кога ќе почне да го препознава и да одговара на довикнувањето на неговото или нејзиното име.

Кога бебето почнува да си го препознава името?

MakPress - 03.04.2024

Во текот на првата година од животот, кај едно бебе има доста пресвртници, а можеби едно од најбитните нешта е она кога ќе почне да го препознава и да одговара на довикнувањето на неговото или нејзиното име.