TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кражба и оштетување на урбана опрема во дворот на ООУ Живко Брајковски во Општина Бутел

24Инфо - 14.02.2020

Денеска 14.02.2020, учениците од основното училиште Живко Брајковски останаа посиромашни за една инклузивна справа од новоизграденото детско инклузивно игралиште во дворот на училиштето. Справата е насилно извадена и однесена од страна на непознати ...

Сервисни информации за граѓаните на Општина Бутел

MTM - 14.02.2020

пштина Бутел постави нови натриум светилки во дворот, патеките во гробиштата и паркингот пред црквата во село Радишани, информираат од општината. Нови табли и обрачи за кошарка се поставени во училишната спортска сала во училиштето Живко Брајковски.

Обид за кражба на новонасадени зимзелени дрвца во ООУ ,,Живко Брајковски“

AKO - 13.02.2020

Градоначалникот на Општина Бутел, Велимир Смилевски, објави дека вчера некој се обидел да ги украде тукушто насадените зимзелени дрва. ,,Вчера вечер во училишниот двор на ООУ ,,Живко Брајковски“ имаше обид за крадење на зимзелените новоносадени ...

Оштетена урбана опрема во дворот на ООУ „Живко Брајковски" во Општина Бутел

Канал5 - 14.02.2020

Оштетена е инклузивна справа од новоизграденото детско инклузивно игралиште во дворот на ООУ „Живко Брајковски" во Општина Бутел. – Справата е насилно извадена и однесена од страна на непознати сторители.

Кражба и оштетување на урбана опрема во дворот на ООУ Живко Брајковски во Општина Бутел

Локално - 14.02.2020

Денеска 14.02.2020, учениците од основното училиште Живко Брајковски останаа посиромашни за една инклузивна справа од новоизграденото детско инклузивно игралиште во дворот на училиштето. Справата е насилно извадена и однесена од страна на непознати ...

Оштетена урбана опрема во дворот на ООУ „Живко Брајковски“

Вечер Прес - 14.02.2020

Од Општината Бутел информираат дека е оштетена инклузивна справа од новоизграденото детско инклузивно игралиште во дворот на ООУ „Живко Брајковски“ во Општина Бутел. – Справата е насилно извадена и однесена од страна на непознати сторители.

Кражба во дворот на ООУ Живко Брајковски во Општина Бутел

iPortal - 14.02.2020

Денеска 14.02.2020, учениците од основното училиште Живко Брајковски останаа посиромашни за една инклузивна справа од новоизграденото детско инклузивно игралиште во дворот на училиштето. Справата е насилно извадена и однесена од страна на непознати ...