TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Топ 10 мејкап трендови за 2020: Како да ги нашминкате очите, а како усните?

Женски магазин - 28.01.2020

Предвидувањата се тука - вака ќе се шминкаме во 2020 година. Некои од овие трендови не се воопшто лоши! Едноставно можеш да си ги прилагодиш на себе и својот карактер. Овие 10 трендови ќе бидат најбарани, а во продолжение дознај за што станува ...

Топ 10 мејкап трендови за 2020: Како да ги нашминкате очите, а како усните?

Хаштаг - 28.01.2020

Предвидувањата се тука - вака ќе се шминкаме во 2020 година. Некои од овие трендови не се воопшто лоши! Едноставно можеш да си ги прилагодиш на себе и својот карактер. Овие 10 трендови ќе бидат најбарани, а во продолжение дознај за што станува збор.