TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тинејџер го убил девојчето најдено во контејнер во Виена

Локално - 16.05.2018

Тинејџер призна дека го убил 7-годишното девојче чие тело беше најдено во контејнер, во близина на нејзиниот дом во Виена, соопшти полицијата. Телото на девојчето беше најдено во саботата утрото кога ѓубреџии го пранеле контејнерот во областа ...

Тинејџер го убил 7-годишното девојче

iPortal - 16.05.2018

Тинејџер призна дека го убил 7-годишното девојче чие тело беше најдено во контејнер, во близина на нејзиниот дом во Виена, соопшти полицијата. Телото на девојчето беше најдено во саботата утрото кога ѓубреџии го пранеле контејнерот во областа ...

Исчезна 7-годишно девојче во Австрија, телото најдено во контејнер

Локално - 14.05.2018

Телото на 7-годишно девојче пријавено за исчезнато во саботата најдено е во контејнер, соопшти полицијата во Виена, Австрија. Телото е најдено во саботата утрото, во областа Дублинг кога ѓубреџии дошле да го испразнат контејнерот.

Тинејџер го убил девојчето најдено во контејнер во Виена

Либертас - 16.05.2018

Тинејџер призна дека го убил 7-годишното девојче чие тело беше најдено во контејнер, во близина на нејзиниот дом во Виена, соопшти полицијата. Телото на девојчето беше најдено во саботата утрото кога ѓубреџии го пранеле контејнерот во областа ...

Исчезна 7-годишно девојче во Австрија, телото најдено во контејнер

Либертас - 14.05.2018

Телото на 7-годишно девојче пријавено за исчезнато во саботата најдено е во контејнер, соопшти полицијата во Виена, Австрија. Телото е најдено во саботата утрото, во областа Дублинг кога ѓубреџии дошле да го испразнат контејнерот.

Телото на исчезнатото 7-годишно девојче пронајдено во контејнер

iPortal - 14.05.2018

Tелото на 7-годишно девојче пријавено за исчезнато во саботата најдено е во контејнер, соопшти полицијата во Виена, Австрија. Телото е најдено во саботата утрото, во областа Дублинг кога ѓубреџии дошле да го испразнат контејнерот.

Тело на девојче најдено во контејнер

Фактор - 14.05.2018

Телото на 7-годишно девојче пријавено за исчезнато во саботата е најдено во контејнер, информираше австриската полиција. Тоа е најдено во областа Дублинг кога ѓубреџии дошле да го испразнат контејнерот.