TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Три одлични Фенг шуи совети за домот!

Divian Arts - 12.01.2018

Совети за уредување на вашиот дом по фенг шуи… Со нивна помош, вашиот дом ќе зрачи со позитивна енергија. Ослободете се од нередот Нередот е непријател број еден во домот. Ослободете се од сите непотребни ситници на полиците, масите и столиците.

Посакувате пари?! Посакувате среќа во игрите на среќа?!

Скопје24 - 12.01.2018

Ако сакате да добиете пари на игрите на среќа, многу е важно и што ќе облечете на денот кога го уплатувате вашиот тикет. Како што е веќе познато, црвената боја привлекува богатство и изобилство, и многу брзо ја неутрализира негативната енергија.

Сакате пари од игрите на среќа? Задолжително на себе носете ја оваа боја кога ги уплатувате ливчињата- детали се важни

Курир - 11.01.2018

Лото ливчињата, грепките или можеби ливчињата од обложувалница, секогаш чувајте ги во црвен паричник, а кога ќе уплатувате на себе носете нешто во истата боја. Ако сакате да добиете пари на игрите на среќа, многу е важно и што ќе облечете на денот ...

Само ставете го ова во еден дел од куќата за да привлечете пари во домот

Сител - 10.01.2018

Според Фенг- Шуи потребно е да имате ред во домот и не треба да ги затрупувате аглите и да собирате непотребни работи. Треба да направите место за нови и убави работи во вашиот живот. Со овој трик ќе привлечете пари во домот, а и позитивна енергија.

Сакате пари од игрите на среќа? Задолжително на себе носете ја оваа боја кога ги уплатувате ливчињата- детали се важни

Сител - 11.01.2018

Лото ливчињата, грепките или можеби ливчињата од обложувалница, секогаш чувајте ги во црвен паричник, а кога ќе уплатувате на себе носете нешто во истата боја. Ако сакате да добиете пари на игрите на среќа, многу е важно и што ќе облечете на денот ...