TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ердоган апелира за зголемување на наталитетот во Северен Кипар

Република - 14.03.2018

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган побара зголемување на населението во Северен Кипар. Ердоган на средбата во Анкара со премиерот на севернокипарскиот премиер Туфан Ерхјурман и неговиот заменик Кудрет Јозерсај, апелирал за зголемување на ...

Ердоган бара од Турците да прават повеќе деца

Курир - 14.03.2018

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган побара зголемување на населението во Северен Кипар. Ердоган на средбата во Анкара со премиерот на севернокипарскиот премиер Туфан Ерхјурман и неговиот заменик Кудрет Јозерсај, апелирал за зголемување на ...

Ердоган бара од Турците да прават повеќе деца

Press24 - 14.03.2018

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган побара зголемување на населението во Северен Кипар. Ердоган на средбата во Анкара со премиерот на севернокипарскиот премиер Туфан Ерхјурман и неговиот заменик Кудрет Јозерсај, апелирал за зголемување на ...

Ердоган бара од Турците на Кипар да прават повеќе деца

Локално - 14.03.2018

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган побара зголемување на населението во Северен Кипар. Ердоган на средбата во Анкара со премиерот на севернокипарскиот премиер Туфан Ерхјурман и неговиот заменик Кудрет Јозерсај, апелирал за зголемување на ...

Ердоган апелира за зголемување на наталитетот во Северен Кипар

+инфо - 14.03.2018

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган побара зголемување на населението во Северен Кипар. Ердоган на средбата во Анкара со премиерот на севернокипарскиот премиер Туфан Ерхјурман и неговиот заменик Кудрет Јозерсај, апелирал за зголемување на ...

Ердоган апелира за зголемување на наталитетот во Северен Кипар

ТВ21 - 14.03.2018

Турскиот претседател, Реџеп Тајип Ердоган побара зголемување на населението во Северен Кипар. Ердоган на средбата во Анкара со премиерот на севернокипарскиот премиер Туфан Ерхјурман и неговиот заменик Кудрет Јозерсај, апелирал за зголемување на ...

Ердоган апелира за зголемување на наталитетот во Северен Кипар

Алфа - 14.03.2018

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган побара зголемување на населението во Северен Кипар. Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган побара зголемување на населението во Северен Кипар. Ердоган на средбата во Анкара со премиерот на севернокипарскиот ...

Ердоган апелира за зголемување на наталитетот во Северен Кипар

Канал5 - 14.03.2018

Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган побара зголемување на населението во Северен Кипар. Ердоган на средбата во Анкара со премиерот на севернокипарскиот премиер Туфан Ерхјурман и неговиот заменик Кудрет Јозерсај, апелирал за зголемување на ...