TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николоски: Дали е случајно или не што РЕК „Битола“ во време на Васко Ковачевски на иста фирма дава два тендера со исти ...

Макфакс - 27.02.2024

„Ја продолжуваме серијата прес конференции поврзани со криминалите во Електрани на Македонија и во РЕК Битола. Би сакале да потсетиме на времето на директорувањето на Васко Ковачевски но исто така би сакал и да презентирам некои нови аргументи кои ...

Николоски: Дали е случајно или не што РЕК Битола во време на Васко Ковачевски на иста фирма дава два тендери со исти суми, и двата со исти анекси од 20%?

Опсервер

Николоски: Дали е случајно или не што РЕК Битола во време на Васко Ковачевски на иста фирма дава два тендери со исти суми, и двата со исти анекси од 20%?

24Инфо

Николоски: Дали е случајно или не што РЕК Битола во време на Васко Ковачевски на иста фирма дава два тендери со исти суми, и двата со исти анекси од 20%?

Курир

Дали е случајно или не што РЕК Битола во време на Васко Ковачевски на иста фирма дава два тендери со исти суми?

Нетпрес

Николоски: Дали е случајно или не што РЕК Битола во време на Ковачевски на иста фирма дава два тендери со исти суми и двата со исти анекси од 20%?

MakPress

НИКОЛОСКИ: Случајно ли ЕСМ во време на Ковачевски на иста фирма дава два тендера со исти суми и со исти анекси од 20 отсто?

Денешен

Николоски: Институциите да соберат храброст и да ја испитаат работата на Новоматрикс во РЕК Битола

MakPress - 27.02.2024

Се надевам дека институциите ќе имаат храброст и до крај ќе ја испитаат работата на Новоматрикс да проверат дали воопшто имала било каква механизација за да работи во РЕК Битола, дали има било какви квалификации за да може да работи и дали има какви ...

Мицкоски: Владата на ВМРО-ДПМНЕ со проекти за стабилен електроенергетски систем, модернизација на РЕК Битола, нов пристап за Чебрен како и стимулирање на обновливата енергија

Курир

(ВИДЕО) Димитров: РЕК Битола ни е стожерот на енергетиката и ние не смееме лесно да се откажеме од него

А1 On

ДИМИТРОВ: РЕК Битола ни е стожерот на енергетиката и ние не смееме лесно да се откажеме од него

Денешен

Димитров: РЕК Битола ни е стожерот на енергетиката и ние не смееме лесно да се откажеме од него

PressingTV

Димитров: РЕК Битола ни е стожерот на енергетиката и ние не смееме  лесно да се откажеме од него

Нетпрес

Димитров: РЕК Битола ни е стожерот на енергетиката и ние не смееме лесно да се откажеме од него

Курир

МКД Press24 Тера Република MakPress Lider 24Инфо Денешен

Новата влада на ВМРО-ДПМНЕ, ќе работи на нови проекти во енергетиката, за Македонија да биде енергетско независна ...

Курир - 26.02.2024

Веднаш по формирањето на новата влада, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, главен акцент во работењето ќе биде, спроведување на проекти во енергетиката, преку кои, Македонија ќе стане независно енергетска земја, се вели во партиското соопштение на ...

Трибина на ВМРО-ДПМНЕ во Битола на тема “Концепт за инвестиции во енергетиката“ (фотогалерија)

Битола Њуз

Новата влада на ВМРО-ДПМНЕ, ќе работи на нови проекти во енергетиката, за Македонија да биде енергетско независна земја, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Lider

ВМРО ДПМНЕ: Новата влада на ВМРО-ДПМНЕ, ќе работи на нови проекти во енергетиката, за Македонија да биде енергетско независна земја

Вести плус

ВМРО ДПМНЕ: Новата влада на ВМРО-ДПМНЕ, ќе работи на нови проекти во енергетиката, за Македонија да биде енергетско независна земја

Centar

За Македонија да биде енергетско независна земја: Новата влада на ВМРО-ДПМНЕ, ќе работи на нови проекти во енергетиката

Република

ВМРО-ДПМНЕ: Новата влада на ВМРО-ДПМНЕ, ќе работи на нови проекти во енергетиката за Македонија да биде енергетски независна земја

MakPress

Фокус +инфо Нетпрес Press24 Алфа

(ВИДЕО) Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

А1 On - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Канал5

Мицкоски: Енергетиката е геостратегиско прашање

Република

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Макфакс

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Курир

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Опсервер

МИЦКОСКИ: Во РЕК Битола се помалку се копа, се повеќе се троши за копање јаглен, СДС и ДУИ работат на криминал од 150 мил. евра

Денешен

Нетпрес Lider Алфа MTM Во Центар 24Инфо Вечер Прес Zoom

МАРКОВА ВЕЛИНОВА: „Гас до секое домаќинство во Македонија“

Денешен - 25.02.2024

Стожерот на македонската енергетика е РЕК Битола, ќе водиме грижа за него, нема да го оставиме во тие лоши услови како што ќе го начекаме и ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ги санираме првично најважните проблеми кои ќе ни ги остават.

Маркова Велинова: Владата на ВМРО-ДПМНЕ по преземањето на власта веднаш ќе се посвети на гасификацијата, но и посебно внимание секој да добива квалитетна електрична енергија

Макфакс

(ВИДЕО) Маркова Велинова: Владата на ВМРО-ДПМНЕ по преземањето на власта веднаш ќе се посвети на гасификацијата, но и посебно внимание секој да добива квалитетна електрична енергија

А1 On

Маркова Велинова: Владата на ВМРО-ДПМНЕ по преземањето на власта веднаш ќе се посвети на гасификацијата, но и посебно внимание секој да добива квалитетна електрична енергија

Опсервер

Маркова Велинова: Владата на ВМРО-ДПМНЕ по преземањето на власта веднаш ќе се посвети на гасификацијата, но и посебно внимание секој да добива квалитетна електрична енергија

Нетпрес

Маркова Велинова: Владата на ВМРО-ДПМНЕ по преземањето на власта веднаш ќе се посвети на гасификацијата

Курир

Маркова Велинова: Владата на ВМРО-ДПМНЕ по преземањето на власта веднаш ќе се посвети на гасификацијата, но и посебно внимание секој да добива квалитетна електрична енергија

MTM

MakPress