TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба на Ана Миланова и Игор Таневски во Музеј на г. Скопје

Окно - 12.06.2019

На 12 јуни во Музеј на град Скопје ќе биде отворена заедничка изложба на дела од Ана Миланова и Игор Таневски, насловена „Хоризонт“. Проектот во Музејот на град Скопје се реализира по повод наградата „Борко Лазески“ која младите ликовни уметници ја ...

Изложби Сон за Јапонија и Хоризонт во Музејот на град Скопје

Порта 3 - 11.06.2019

Утре, 12 јуни во 20:00 часот во Музејот на град Скопје ќе се отворат на изложбите на Ана Миланова – Сон за Јапонија и Игор Таневски – Хоризонт Изложбите во Музејот на град Скопје се реализира по повод Наградата „Борко Лазески“ која младите ликовни ...

Изложба на Ана Миланова и Игор Таневски во Музеј на град Скопје

Република - 12.06.2019

Проектот во Музејот на град Скопје се реализира по повод Наградата „Борко Лазески“ која младите ликовни уметници ја добија во 2018 година. Изложбата ќе биде отворена на 12 јуни во 20 часот.

Изложба на минатогодишните добитници на наградата „Борко Лазески“

Опсервер - 12.06.2019

Во Музејот на Град Скопје вечер од 20 часот ќе бидат отворени изложбите „ Сон за Јапонија“ на Ана Миланова и „ Хоризонт“ на Игор Таневски. Повод е н аградата „Борко Лазески“ која овие млади ликовни уметници ја добија во 2018 година.

Изложба на минатогодишните добитници на наградата „Борко Лазески“

А1 On - 12.06.2019

Во Музејот на Град Скопје вечер од 20 часот ќе бидат отворени изложбите „Сон за Јапонија“ на Ана Миланова и „Хоризонт“ на Игор Таневски. Повод е наградата „Борко Лазески“ која овие млади ликовни уметници ја добија во 2018 година.

Изложба на минатогодишните добитници на наградата „Борко Лазески“

Вечер Прес - 12.06.2019

Во Музејот на Град Скопје вечер од 20 часот ќе бидат отворени изложбите „ Сон за Јапонија“ на Ана Миланова и „ Хоризонт“ на Игор Таневски. Повод е н аградата „Борко Лазески“ која овие млади ликовни уметници ја добија во 2018 година.

Изложба на минатогодишните добитници на наградата „Борко Лазески“

MakPress - 12.06.2019

Во Музејот на Град Скопје вечер од 20 часот ќе бидат отворени изложбите „Сон за Јапонија“ на Ана Миланова и „Хоризонт“ на Игор Таневски. Повод е наградата „Борко Лазески“ која овие млади ликовни уметници ја добија во 2018 година.