TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети – „Здраво Bixby, каде ми се клучевите?“

Бизнис Вести - 11.05.2021

Компанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатаму забрзано расте – оваа мрежа во моментот вклучува повеќе од 70 милиони уреди и ќе продолжи да се развива и да носи подобрени опции за приватност и ...

„Здраво Bixby, каде ми се клучевите“? Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети

Фактор - 11.05.2021

К омпанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатамузабрзано расте – оваа мрежа во моментот вклучува повеќе од 70 милиони уреди и ќе продолжи да се развива и да носи подобрени опции за приватност и ...

„Здраво Bixby, каде ми се клучевите“? Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети

Хаштаг - 11.05.2021

Компанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатамузабрзано расте – оваа мрежа во моментот вклучува повеќе од 70 милиони уреди и ќе продолжи да се развива и да носи подобрени опции за приватност и ...

„Здраво Bixby, каде ми се клучевите?“

Телефони.мк - 11.05.2021

Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети Скопје, 11. мај 2021. година – Компанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатаму забрзано расте – оваа мрежа во моментот ...

„Здраво Bixby, каде ми се клучевите?“

Опсервер - 11.05.2021

Нови опции на Samsung SmartThings Find мрежи за наоѓање изгубени предмети – Компанијата Samsung Electronics објави дека неодамна лансираниот SmartThings Find екосистем и понатаму забрзано расте – оваа мрежа во моментот вклучува повеќе од 70 милиони ...