TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Усвоен Буџетот за 2017 година на општина Пробиштип

Сител - 30.12.2016

Советот на општина Пробиштип денеска го усвои буџетот за 2017 година. Градоначалникот на Пробиштип Тони Тоневски, кој денеска го презентираше буџетот, вели дека според проекциите основниот буџет за наредната година во рударската општина Пробиштип ќе ...

Усвоен Буџетот за 2017 година на општина Пробиштип...

Н.Македонија - 30.12.2016

Усвоен Буџетот за 2017 година на општина Пробиштип Советот на општина Пробиштип денеска го усвои буџетот за 2017 година. Градоначалникот на Пробиштип Тони Тоневски, кој денеска го презентираше буџетот, вели дека според проекциите основниот буџет за ...