TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода делови од населба Лисиче

Макфакс - 16.05.2018

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска поради замена на шибер од Ф-100 милиметри на булеварот Видое Смилевски Бато бр.75 во населба Лисиче, во периодот од 11 до 15:30 часот без вода ќе останат корисниците од булеварот Видое ...

Дефект саниран, но има и најава за утре

Фактор - 15.05.2018

Од ЈП„Водовод и канализација“ информираат дека дефектот на ул.Добромир Хрст бр.2 во населба 11 Октомври е саниран, а водоснабдувањето е нормализирано на 15.05.2018г. во 15:00 часот. На ден 16.05.2018.поради замена на шибер од Ф-100мм на Булевар ...

Без вода делови од населба Ново Лисиче

Денар - 16.05.2018

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска поради замена на шибер од Ф-100 милиметри на булеварот Видое Смилевски Бато бр.75 во населба Ново Лисиче, во периодот од 11 до 15:30 часот без вода ќе останат корисниците од булеварот Видое ...

Без вода делови од населба Лисиче

Sky - 16.05.2018

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска поради замена на шибер од Ф-100 милиметри на булеварот Видое Смилевски Бато бр.75 во населба Лисиче, во периодот од 11 до 15:30 часот без вода ќе останат корисниците од булеварот Видое ...