TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Смрт за хемороидите! Подгответе ја оваа маст, за да ги отстраните засекогаш

Вечер - 13.01.2018

Супер крем, подготвен лесно и евтино, може да ве спаси од хемороиди, бронхит и што ли уште не. Кремот се подготвува само со едно јајце (варено, затоа што ви е неопходна само жолчката), 400мл маслиново масло и 600гр пчелин восок.

Смрт за хемороидите! Подгответе ја оваа маст, за да ги отстраните засекогаш

Скопје24 - 13.01.2018

Супер крем, подготвен лесно и евтино, може да ве спаси од хемороиди, бронхит и што ли уште не. Кремот се подготвува само со едно јајце (варено, затоа што ви е неопходна само жолчката), 400мл маслиново масло и 600гр пчелин восок.