TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Дојран ќе се претстави на туристички саем во Србија

Н.Македонија - 12.02.2019

Општина Дојран ги повика сите угостители, хотелиери и приватни издавачи на соби и апартмани, доколку сакаат да го претстават својот бизнис на престижниот Саем за туризам во Белград, деновиве да донесат рекламен материјал во општината.

Општина Дојран ќе се претстави на туристички саем во Србија

Сител - 12.02.2019

Општина Дојран ги повика сите угостители, хотелиери и приватни издавачи на соби и апартмани, доколку сакаат да го претстават својот бизнис на престижниот Саем за туризам во Белград, деновиве да донесат рекламен материјал во општината.

Убавините и понудата на Дојран на туристички саем во Белград

Вечер - 12.02.2019

Општина Дојран ги повика сите угостители, хотелиери и приватни издавачи на соби и апартмани, доколку сакаат да го претстават својот бизнис на престижниот Саем за туризам во Белград, деновиве да донесат рекламен материјал во општината.

Општина Дојран ќе се претстави на туристички саем во Србија

MTM - 12.02.2019

Општина Дојран ги повика сите угостители, хотелиери и приватни издавачи на соби и апартмани, доколку сакаат да го претстават својот бизнис на престижниот Саем за туризам во Белград, деновиве да донесат рекламен материјал во општината.