TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проверувајте го мејлот: Жена освоила 3 милиони долари преку „спам“ пошта

Слободен Печат - 28.01.2022

Ако немате обичај да ги проверувате несаканата електронска пошта, сигурно по оваа вест почесто ќе ги проверувате мејловите. Лаура Спирс од округот Окланд во Мичиген ја однела дома наградата од 3 милиони долари, којашто ја добила на лотарија.

ПРОВЕРЕТЕ ГО МЕИЛОТ – Жена добила СПАМ ПОШТА во која тврделе дека освоила 3. ​​милиони долари, а испаднало ВИСТИНА!

Екран - 27.01.2022

Една жена од Соединетите Американски Држави за малку ќе пропуштела да добие 3. милиони долари на лотарија, откако меилот во кој ја известувале дека победила на лотаријата отишол во нејзиниот спам.

Добила „спам“ за освоени милиони – и навистина добила три милиони долари

ТВ21 - 27.01.2022

Електронското сандаче, посебно папката за „спам“ вообичаено е полна со пораки кои ветуваат незамисливи богатства, коишто за жал се „премногу добри“ за да бидат вистинити. Една Американка, сепак, еднаш решила да го провери овој тн.

Случајно ги проверувала мејловите во „спам“ и дознала дека добила 3 милиони долари на лотарија

Точка - 26.01.2022

Американката Лора Спирс открила дека освоила 3 милиони долари на лотарија откако во „спам“ сандачето барала друга е-пошта. Таа купила лото ливче за играта „Mega Millions“ на веб-страницата на државната лотарија откако видела дека потенцијалната ...