TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Три мундијалски Специјали со три големи ѕвезди, топ-тикет во Sport Life е Меси, Мбапе и Левандовски да дадат гол (Фото)

Спортманија - 26.11.2022

Уште три Специјали подготви Sport Life за мундијалските натпревари што ќе се играат денеска, откако тој за мечот меѓу Тунис и Австралија помина, бидејќи се играше од 11 часот. Топ-комбинација може да биде тикет со облог дека Лионел Меси, Килијан ...

Нови акции на Sport life:„втора ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ и „Лајв ЕКСПЕРТ“!

Бизнис Вести - 25.11.2022

Започнаа две нови акции на Sport Life кои ќе го зачинат и загреат наредниот период со подароци и добивки, екслузивно за членовите на СЛ клубот. „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ е за недобитните тикети со еден промашен натпревар.

Нови акции на SPORT LIFE: „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ и „ЛАЈВ ЕКСПЕРТ“!

Екипа - 25.11.2022

Започнаа две нови акции на Sport Life кои ќе го зачинат и загреат наредниот период со подароци и добивки, екслузивно за членовите на СЛ клубот. „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ е за недобитните тикети со еден промашен натпревар.

Нови акции на „SPORT LIFE“: „Втора шанса за подарок“ и „Лајв експерт“!

Макфакс - 25.11.2022

Започнаа две нови акции на Sport Life кои ќе го зачинат и загреат наредниот период со подароци и добивки, екслузивно за членовите на СЛ клубот. „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ е за недобитните тикети со еден промашен натпревар.

Нови акции на Sport Life: „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ и „Лајв ЕКСПЕРТ“!

Фокус - 25.11.2022

Започнаа две нови акции на Sport Life кои ќе го зачинат и загреат наредниот период со подароци и добивки , екслузивно за членовите на СЛ клубот. „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ е за недобитните тикети со еден промашен натпревар .

Нови акции на Sport Life: „Втора шанса за подарок“ и „Лајв Експерт“

Оff.net - 25.11.2022

Започнаа две нови акции на Sport Life кои ќе го зачинат и загреат наредниот период со подароци и добивки, екслузивно за членовите на СЛ клубот. „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ е за недобитните тикети со еден промашен натпревар.

Нови акции на Sport Life: „Втора шанса за подарок“ и „Лајв Експерт“

Press24 - 25.11.2022

Започнаа две нови акции на Sport Life кои ќе го зачинат и загреат наредниот период со подароци и добивки, екслузивно за членовите на СЛ клубот. „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ е за недобитните тикети со еден промашен натпревар.

Нови акции на Sport Life: „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ и „Лајв ЕКСПЕРТ“!

Локално - 25.11.2022

Започнаа две нови акции на Sport Life кои ќе го зачинат и загреат наредниот период со подароци и добивки, екслузивно за членовите на СЛ клубот. „ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ е за недобитните тикети со еден промашен натпревар.

Нови акции на Спорт лајф: „Втора шанса за подарок“ и „Лајв експерт“

МКД - 25.11.2022

Започнаа две нови акции на Спорт лајф кои ќе го зачинат и загреат наредниот период со подароци и добивки, ексклузивно за членовите на СЛ клубот. „Втора шанса за подарок“ е за недобитните тикети со еден промашен натпревар.